Ειδικό εμπειρογνώμονα για αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών που μαστίζει την πόλη και την επαρχία της Λάρνακας επιστρατεύουν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου, ύστερα από έντονα διαβήματα του Δήμου Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας έχει αποταθεί στις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος της έντονης οχληρίας από το μεγάλο αριθμό εντόμων, η οποία συνεχίζεται παρ’ όλη την ενδυνάμωση των μέτρων που λαμβάνονται με εναέριους και επίγειους ψεκασμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προστίθεται ότι «οι Υγειονομικές Υπηρεσίες μετακάλεσαν στην Κύπρο τον Σπύρο Μουρελάτο, ειδικό εμπειρογνώμονα για την καταπολέμηση των κουνουπιών από την Ελλάδα».

Ο κ. Μουρελάτος φτάνει σήμερα στην Κύπρο και αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου «θα έχει συνάντηση στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου και των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, για συζήτηση του προβλήματος και εξεύρεση οριστικής λύσης».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης