Σωτήριες για τη ζωή μίας τουρίστριας από το Ισραήλ, απέβησαν οι ενέργειες δύο Kύπριων αστυνομικών, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που διήρκεσε λιγότερο από μερικά λεπτά, έξω από γνωστό ξενοδοχείο στην Πάφο.

Μία ηλικιωμένη κυρία από το Ισραήλ λιποθύμησε, χάνοντας ξαφνικά τις αισθήσεις της μέσα σε τουριστικό λεωφορείο, που ευτυχώς δεν είχε ξεκινήσει ακόμη το ταξίδι του, για τη Λεμεσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λεωφορείο ήταν γεμάτο με τουρίστες από το Ισραήλ, όταν ξαφνικά ακούστηκαν φωνές.

Κάποιοι από τους επιβαίνοντες κάλεσαν αμέσως βοήθεια και δύο εν υπηρεσία αστυνομικοί της Τροχαίας του Αρχηγείου της Κυπριακής Αστυνομίας, προσέτρεξαν προς βοήθειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην 70χρονη γυναίκα που δεν είχε καρδιακό παλμό, οι δύο αστυνομικοί παρείχαν εγκαίρως καρδιοπνευμονική ανάνηψη και η έλλειψη αναπνοής ρυθμίστηκε με τεχνητή αναπνοή, αλλά και τη βοήθεια ενός απινιδωτή που έφερε υπάλληλος του ξενοδοχείου, προτού φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τουρίστρια διεκομίσθη στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου στην Πάφο, όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η 70χρονη νοσηλεύεται πλέον στο Ισραήλ, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης