Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 64χρονης βρετανίδας τουρίστριας, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη.

Η 64χρονη Πολίν Αν Πίντκοκ εντοπίστηκε εξαντλημένη σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στην Ποταμιού και το Όμοδος.  Η γυναίκα βρέθηκε ζωντανή και είχε τις αισθήσεις της και στήθηκε επιχείρηση για να ανασυρθεί από το γκρεμό προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που η 64χρονη εξαφανίστηκε, ήταν διάχυτη η ανησυχία τόσο της οικογένειάς της όσο και της αστυνομίας ότι μπορεί να της είχε συμβεί κάτι κακό.

Η 64χρονη που πάσχει από επιληψία, είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τετάρτη, όταν μαζί με τον 68χρονο σύζυγό της και με άλλους ξένους περιηγητές επισκέφθηκαν με τουριστικό λεωφορείο το χωριό Όμοδος. Κατά την άφιξή τους η ίδια προτίμησε να παραμείνει στο πάρκο της κοινότητας όπου είχε σταθμεύσει το λεωφορείο αντί να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα και τον σύζυγό της στην ξενάγηση στο χωριό. Όταν επέστρεψαν στον χώρο η 64χρονη ήταν άφαντη, οπότε ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό της.

Οι πολύωρες έρευνες της Αστυνομίας με τη συμμετοχή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας, του Ταμείου Θήρας και άλλων αρμόδιων φορέων, είχαν συνεχιστεί και χθες στην ευρύτερη περιοχή Ομόδους μέχρι που σήμερα ευοδώθηκαν και η 64χρονη εντοπίστηκε ζωντανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης