Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά οι καταγγελίες που αφορούσαν τη Λεμεσό και τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις ανήλθαν στις 40 και όλες αφορούν τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στο παλιό λιμάνι.

Παράλληλα, τα μέλη της δύναμης προχώρησαν σε καταγγελία δύο υποστατικών και στο ένα από τα υποστατικά  με απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας επιδόθηκε ειδοποίηση απαγόρευσης λειτουργίας και έπαυσαν τη λειτουργία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία χθες στη Λεμεσό, από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής (14/03) μέχρι το πρωί σήμερα Δευτέρα έγιναν 5.920 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν συνολικά 109 πολίτες. 

Η χθεσινή εκδήλωση και ο συνωστισμός χιλιάδων πολιτών προκάλεσε αντιδράσεις και ανησυχία για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας λίγα 24ωρα πριν τις νέες χαλαρώσεις στους περιορισμούς, αφού η Λεμεσός βρίσκεται στο «κόκκινο» επιδημιολογικά.

Συγκεκριμένα, έκκληση απηύθυνε, μέσω παρέμβασής της στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «κάνω έκκληση στους πολίτες και στους γονείς που παρακολουθούν αυτές τις εικόνες. Οι εικόνες που βλέπουμε είναι ανησυχητικές. Η  Αστυνομία έδειξε ανοχή το απόγευμα αλλά αυτές οι εικόνες είναι εκτός λογικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης εξέφρασε λύπη και απογοήτευση. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Δήμαρχος Λεμεσού έγραψε: Τα σημερινά συμβάντα σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την συντριπτική πλειοψηφία των Λεμεσιανών. Εκφράζω την λύπη και την απογοήτευση μου για αυτές τις συμπεριφορές.

Πηγή: sigmalive.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης