Η Έλλη προτιμά τα παντελόνια από τα φορέματα και τους καβγάδες από τα κλάματα. Στα 17 της απέκτησε την κόρη της και απομυθοποίησε τους έρωτες. Όταν στα 35 της αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, ένα ντελίριο του συζύγου της και μια παράλογη διάγνωση θα ανατρέψουν τα σχέδιά της. Οι προτεραιότητες και ο χάρτης των σχέσεών της αλλάζουν κι εκείνη θα βρεθεί απροσδόκητα σε μία ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης. Μέσα σε αυτή την ετερόκλητη παρέα θα γνωρίσει τον Θεόφιλο. Ανάμεσά τους αρχίζει ένα παιχνίδι, στο οποίο οι έννοιες στόχος, μπλόφα, νίκη και ήττα συνεχώς μεταλλάσσονται.

Τη στιγμή που θα είναι έτοιμη να του παραδοθεί, μια ετεροχρονισμένη προδοσία, η οποία έχει τις ρίζες της σε μυστικά του παρελθόντος, θα έρθει να αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η γραμμή του χωροχρόνου θα διαταραχθεί μέσα της ανεπανόρθωτα κι εκείνη θα κινδυνέψει να χάσει τα πάντα. Παρελθόν – παρόν – μέλλον πλέκονται μεταξύ τους σε ένα απρόσμενο υφαντό, αποδεικνύοντας ότι: συναντάμε τη μοίρα μας εκεί ακριβώς που πάμε να την αποφύγουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μυθιστόρημα στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ο έρωτας και στο φόντο οι ιστορίες που ταξιδεύουν στις οικογένειες από γενιά σε γενιά μέχρι να βρουν τον δρόμο τους.

Μαυροκορδάτου 11

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

10678  Αθήνα

Τηλ.: 210-38 30604

Tιμή:20.00€  

Λίγα λόγια για την Κάλλια Μανιώρου

Η Κάλλια Μανιώρου κατάγεται από τα δύο μεγάλα νησιά, Κρήτη και Κύπρο. Τι ένωσε αυτούς τους δύο τόπους; Η αγάπη για τη λογοτεχνία και ο έρωτας. Η ίδια από μικρή μισούσε το διάβασμα και το γράψιμο. Πολύ αργότερα, η μεγάλη της αγάπη για τις ιστορίες και ίσως η ανάγκη να ενώσει μέσα της τους δύο αυτούς διαφορετικούς τόπους οδήγησαν στην αναπόφευκτη ανακάλυψη ότι η λογοτεχνία και η γραφή θα μπορούσαν να είναι μία μαγική διέξοδος. Σήμερα ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης με το σύζυγό της και τις τρεις τους κόρες και εργάζεται ως ψυχολόγος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης