Zougla.gr

Σάββατο, 08 Μαΐου 2021
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Μεγάλη επενδυτική ευκαιρία στα Ελληνικά ομόλογα

Η επιτάχυνση του ρυθμού αγορών της ΕΚΤ υπό το PEPP τον περασμένο μήνα ίσως συνέβαλε στην υπεραπόδοση των ελληνικών ομολόγων έναντι άλλων ομολόγων της ευρωζώνης, όπως σημειώνει η Citi η οποία δηλώνει θετική για τις προοπτικές λόγω των πολλών και σημαντικών υποστηρικτικών παραγόντων, όπως οι εκταμιεύσεις του Ταμείου Ανάκαμψης, οι πολικές εξελίξεις στη Γερμανία και η ανοδική πορεία των αξιολογήσεων της Ελλάδας από τους οίκους. Η αμερικανική τράπεζα αναμένει ότι η ελληνική καμπύλη θα συγκλίνει με αυτήν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ακόμη πιο όμορφη επιδερμίδα; Το μυστικό

Κάθε γυναίκα που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της φροντίζει και σχολαστικά την επιδερμίδα της. Λογικά κι εσύ θα έχεις διαμορφώσει μια πρωινή και μία βραδινή ρουτίνα ομορφιάς τις οποίες ακολουθείς σε καθημερινή βάση. Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα έχεις καθαρό, όμορφο, νεανικό και λαμπερό δέρμα;

Ίσως, όμως, να έχεις μπερδευτεί με τόσα συστατικά που ακούς, διαβάζεις και δοκιμάζεις κατά καιρούς. Υπάρχει η ρετινόλη που υπόσχεται να καταπολεμήσει το γήρας, το υαλουρονικό οξύ και τα κεραμίδια που εγγυώνται...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ελληνικά Ραδιόφωνα: Stan Αντιπαριώτης - Παιδί Του Χειμώνα

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο Έλληνας ερμηνευτής με τις αμέτρητες επιτυχίες, συμπληρώνει 10 χρόνια στο χώρο των Ραδιοφώνων και της μουσικής σκηνής και υποδέχεται το 2021 με νέο τραγούδι και album, υπό τον τίτλο «Παιδί Του Χειμώνα»!

Το 4ο κατά σειρά album του Stan Αντιπαριώτη, που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και το τραγούδι του που ξεχώρισε στα Ραδιόφωνα είναι το ομονυμο το Παιδί Του Χειμώνα. Αποκτήστε το σε όλες τις επίσημες ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες της νέας μόδας και εποχής!...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ο Δημήτρης Κανναβός έχει καλεσμένο τον Γεώργιο Μακρή

Δευτέρα 10/5/2021 στις 18:00 μ.μ. στη εκπομπή ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ο Δημήτρης Κανναβός έχει καλεσμένο τον Γεώργιο Μακρή Πρόεδρο του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος. ΣΑΕΕΣΑΕ.
Άλλη μια χρήσιμη εκπομπή για τον πολίτη σε συνεργασία του Radio Strimonika με το Δίκτυο Ενημέρωσης Ιδιωτικής Ασφάλειας Ελλαδος ( τομέας hellenic media group). Κατεβάστε από εδώ στο κινητό σας την εφαρμογή και ακούστε μας: https://play.google.com/store/apps/details......
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο COVID φέρνει τη νέα βιομηχανική επανάσταση με «πράσινη» ιδεολογία

Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να μας οδήγησε σε εγκλεισμό μηνών, όμως μας αφύπνισε για το πως θα πρέπει να διαχειριστούμε από εδώ και πέρα τη ζωή μας. Το ίδιο ισχύει και για τα κράτη, τα οποία πρέπει να δουν την πανδημία ως αφορμή για στροφή σε πιο πράσινες δραστηριότητες και οικονομική αφύπνιση. Η Ελλάδα έχοντας στις πλάτες της πάνω από μία δεκαετία κρίσης, οικονομικών και πολιτικών αλλαγών μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή του προφίλ της προς το εξωτερικό και να ανοίξει νέες...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

«Πολιτική όχι εν ονόματι της κοινωνίας αλλά με την κοινωνία»

*** Γράφει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην Υπουργός, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής,
Β' Περιφέρεια Αθήνας, Δυτικός Τομέας ***

Στην πολιτική, όπως και οπουδήποτε αλλού άλλωστε, δεν υπάρχει παρθενογένεση.

Για να μιλήσουμε για το μέλλον πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό του τί δούλεψε και τι όχι μέχρι σήμερα. Η Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία και η ελληνική πολύ περισσότερο περνάει μια βαθιά κρίση αλλά δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να κάνει αυτόν τον απολογισμό.

Χωρίς...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το Μάιο το μικρόβιο θα εξαφανιστεί από όλη την ανθρωπότητα!

Καθώς μας ειδοποιούν οι εν ζωή άγιοι του Θεού , ο Παντοκράτωρ Χριστός θα εξαφανίσει το μικρόβιο από όλη την ανθρωπότητα.
Θα το εξαφανίσει απότομα και μέσα στο Μάιο.
Απότομα σημαίνει ότι τη μία ημέρα θα ακούσουμε αυτά τα οποία ακούμε στις ειδήσεις για ασθενείς και θανάτους , ενώ την επόμενη δεν θα ακουστεί ούτε ένας άρρωστος σε κανένα γεωγραφικό μήκος και πλάτος της υφηλίου.
Δεν αποκλείεται και οι ήδη άρρωστοι με μιας να ιαθούν.
Αναμένουμε!
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Μιλήστε κ εσείς τη Γλώσσα των Ελλήνων - Το πρόγραμμα Ελληνικών ΤΗΣ Αυστραλίας

Μπορεί η εκμάθηση μιας γλώσσας να είναι πηγή χαράς και διασκέδασης; Μπορεί ένα δίχρονο παιδάκι να μυηθεί στην ελληνική κουλτούρα και ιστορία μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργία;

Μπορεί ο χρόνος που περνούν η μαμά και ο μπαμπάς με το παιδί τους, ή ο παππούς και η γιαγιά με το εγγονάκι τους να γίνει ευκαιρία όχι μόνο για να δεθούν μεταξύ τους αλλά και με τις ρίζες τους;

Λοιπόν, όλα τα παραπάνω είναι εφικτά και συμβαίνουν κάθε Δευτέρα στο South Oakleigh και Πέμπτη στο Bulleen,...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Τι πρέπει να κάνεις για τέλεια, όμορφη επιδερμίδα

Ακόμα κι αν ακολουθείς την κατάλληλη για την ακνεϊκή επιδερμίδα σου, υπάρχουν κάποια διατροφικά tips που σίγουρα θα βοηθήσουν στην βελτίωση της όψης και της εικόνας της.

1.Ακόρεστα λίπη
Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση πάρα πολλών ωμέγα-6 μπορεί να έχει ως αποτελέσει να προκληθεί φλεγμονή και να σε οδηγήσει στην ακμή. Τροφές που έχουν μαγειρευτεί σε βαριά λάδια όπως τηγανητές πατάτες και τα τσιπς είναι ανεπιθύμητα και μπορούν να καταστρέψουν το δέρμα σου.

2. Γαλακτοκομικά
Η...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

"Το Ελληνικό Λευκό Σμιλεμενο Μάρμαρο" Ξενάγηση από τον Βασίλη Μελφο

Το μάρμαρο, λιτό, απέριττο, καθαρό, ολόλευκο, ήταν στενά συνδεδεμένο με τις κοινωνικές, θρησκευτικές και οικονομικές εκδηλώσεις της ζωής των Ελλήνων από την προϊστορική περίοδο.

Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πολύ καλά τα φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά του. Έτσι μπορούσαν να εκφράσουν την αρμονία και τις αναλογίες στην αρχιτεκτονική και στη γλυπτική.

Απαιτούσε όμως υψηλή τεχνική, και οι Έλληνες γλύπτες, όπως ο Φειδίας, ο Ικτίνος, ο Πραξιτέλης, ο Πολύκλειτος και ο Λύσιππος, έμειναν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Εφτασαν να αναζητούν την καταγωγή τους στους πιθήκους εξαιτίας ενός κ μόνο λόγου - Μέρος ΒΞέχασε ο άνθρωπος ότι ο Θεός είναι πάνω απ' όλα Χαρά.

Χαρά είναι ο έρωτας, η φιλία, η διασκέδαση, το καλό βιοτικό επίπεδο κλπ..
Ο άνθρωπος, εξαιτίας των δούλων, ταύτισε τον Θεό με τη θλίψη, το δράμα, το δάκρυ. Τον θυμάται όταν κλαίει, όταν φοβάται και όταν αγωνιά για την τύχη του.
Αυτό είναι το κατόρθωμα των δούλων.
Σφάζουν τον κόσμο και σπεύδουν να τον παρηγορήσουν ως αντιπρόσωποι του Θεού της θλίψης και της θυσίας.

Ο Θεός του έρωτα, της φιλίας, του...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γιώργος Α. Παπανδρέου

Η πρόταση του Προέδρου Μπάιντεν, για την κατάργηση της πνευματικής ιδιοκτησίας σε ό,τι αφορά τα εμβόλια για τον COVID19, είναι ιδιαίτερα θετική. Αν η πρόταση αυτή βρει ευρύτερη αποδοχή και μπορέσει να υλοποιηθεί, θα βοηθήσει καθοριστικά τις πιο φτωχές και υπό ανάπτυξη χώρες που έχουν περιορισμένη πρόσβαση στα εμβόλια.

Ως Σοσιαλιστική Διεθνής, υπογραμμίσαμε πολλές φορές ότι, καθώς ο ιός συνεχίζει να πολλαπλασιάζεται και να εξαπλώνεται σε όλη την υφήλιο, παραμένει μια τεράστια απειλή για...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

έφτασαν στο σημείο ν' αναζητούν την καταγωγή τους στους πιθήκους, εξαιτίας ενός και μόνον λόγου:

....Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μέχρι να ξαναγίνει δωρεά, θα σκοτωνόμαστε σαν τα ζώα, για να μπορούν κάποιοι μέσα από τις Mercedes να μας κηρύττουν για τη σωτηρία της ψυχής� να εξευτελίζουν το Ευαγγελικό μήνυμα του Χριστού και να εμφανίζουν τον Θεό σαν μια "δύναμη" εκτός τόπου και χρόνου, που "επιθυμεί" ν' "αγιάζουν" οι άνθρωποι μέσα από την αγαμία, τις στερήσεις και τον βασανισμό.
Μια "δύναμη" που μας θέλει με "κομποσκοίνια" στα χέρια, να μετράμε ατελείωτες προσευχές μέσα στη βρόμα και...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το φυσικό αέριο πηγαίνει στη Καβάλα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχονται τα μεγάλα έργα υποδομών διανομής φυσικού αερίου σε ακόμη μία πόλη της ακριτικής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Καβάλα.

Μετά την Ξάνθη, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, το Ελεγκτικό Συνέδριο ολοκλήρωσε επιτυχώς τον προσυμβατικό έλεγχο για το έργο στην πόλη της Καβάλας, δίνοντας το "σήμα" για την έναρξη υλοποίησής του.

Η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της ΔΕΔΑ και του αναδόχου του έργου στην Καβάλα, της εταιρείας...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Μπακογιάννη Ντόρα : «Το 2015 ήμασταν έτοιμοι για "μεγάλο συνασπισμό" με τον Τσίπρα»

15/04/2019 | Action24, εκπομπή "Αντιθέσεις"

Ότι το καλοκαίρι του 2015 η Νέα Δημοκρατία ήταν έτοιμη για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην εκπομπή «Αντιθέσεις» του Action24, δήλωσε ότι εκείνο το καλοκαίρι, το κρίσιμο για την Ελλάδα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε την πρόθεση να συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα το σενάριο του «μεγάλου συνασπισμού». Ωστόσο, τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, «ο κ. Τσίπρας τον κορόιδεψε και έκανε εκλογές».

«Όταν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Έλληνες και Ρουμάνοι γιορτάζουν μαζί για τις πατρίδες τους

Με μεγάλο σεβασμό η ρουμανική κυβέρνηση ενέκρινε την ανέγερση του Ελληνικού μνημείου.
Την Εκκλησία-μνημείο ανήγειρε η ελληνική ομογένεια της Ρουμανίας κοντά στο κοιμητήριο, στο ακριβές σημείο της πτώσης του Ιερού Λόχου, σε ανάμνηση εκείνης της σημαντικής μάχης, όπου ήταν και το κεντρικό σημείο εορτασμού και προσκυνήματος για όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες (Ρουμάνους) και των δύο χωρών στις εκδηλώσεις που έγιναν και εκεί από τα 100 χρόνια της Επανάστασης.
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΠΑΛΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο Άρης Σερβεταλης γοήτευσε με τον άνθρωπο του Θεού. Βραβείο Κοινού απέσπασε η πολυαναμενόμενη ταινία της Γελένα Πόποβιτς «Ο Ανθρωπος του Θεού» στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας, βραβείο που επιβεβαίωσε και την εξαιρετικά θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στην ταινία κοινό και κριτικοί που την απόλαυσαν ζωντανά σε μια κατάμεστη, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αίθουσα.

Με το πιο σημαντικό βραβείο, λοιπόν, εκείνο του κοινού, στο οποίο απευθύνονται και την προτίμηση του...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Να αφήσω να μου το.. κανουν ???

Είμαι 65 χρονών με έχει κτυπήσει η πολιομυελίτιδα το 1954 , τα περισσότερα όργανά μου δεν δουλεύουν φυσιολογικά !!! ποιος θα μου εγκιειθει ότι δεν θα πεθάνω αν κάνω το εμβόλιο ???
Τι θα πουν ύστερα …. είχε του κόσμου της παθήσεις ήταν έτσι και αλλιώς προβληματικό άτομο !!!ααχαχαχα

Να αφήσω να μου το.. κανουν ???
Μιας και δεν εχο άλλους φίλους θα ρωτήσω εσένα αγαπητέ μου φίλε εδώ στην ζούγκλα !!!
για το εμβόλιο μιλώ ναι ???
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ


Κ Μητσοτάκης προς τους Ελληνες ομογενείς της Λιβύης:

Την παρουσία των Ελλήνων ομογενών στη Λιβύη εξήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην ελληνική πρεσβεία της Τρίπολης, η οποία επαναλειτουργεί επίσημα από σήμερα.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Με την παρουσία του στην τελετή επίσημης επαναλειτουργίας της ελληνικής πρεσβείας στην Τρίπολη, στην οποία βρέθηκαν εκπρόσωποι των ελληνικών κοινοτήτων, ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Λιβύη.


«Η...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Όλο το νόημα του αθλητισμού σε μια εικόνα - Μπράβο στο μικρό Ελληνόπουλο

Μπράβο Βασιλάκη, μπράβο!
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
 
Κείμενο:
 
Το όνομά σας:
 
Email:
 
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: