Αποστολή στην Αυστρία: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Nissan Qashqai είναι ένα από τα πιο πετυχημένα αυτοκίνητα παγκοσμίως. Δεν θα ήταν υπερβολή να Ανανέωση για το κορυφαίο σε πωλήσεις SUV…γράψουμε πως έχει δημιουργήσει τη δική του κατηγορία, γεγονός που αποτυπώνεται στις πωλήσεις, ακόμα και στις… συζητήσεις του αγοραστικού κοινού, ακόμα και των ανταγωνιστών.

Στους δρόμους κυκλοφορεί η δεύτερη γενιά η οποία έχει δεχτεί βελτιώσεις και αλλαγές προκειμένου να διατηρηθεί φρέσκια στην πολύ δύσκολη, πλέον, αγορά των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Οι δεκάδες προτάσεις SUV από όλες τις μάρκες, δημιουργούν σκληρό ανταγωνισμό και οι Ιάπωνες έχουν τον τρόποι να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Πίσω από το τιμόνι του Qashqai νοιώθεις όμορφα ιδίως όταν οδηγείς σε επαρχιακούς δρόμους της Αυστρίας γεμάτο πράσινο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ανανεωμένο λοιπόν Qashqai το οποίο είχαμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε στην Αυστρία, διαπιστώσαμε πως με λίγες αλλά ουσιαστικές αλλαγές μπορείς να συνεχίσεις να πρωταγωνιστείς στην κατηγορία.

Εξωτερικές αλλαγές
Εξωτερικά στο ανανεωμένο Qashqai, ξεχωρίζει η νέα μάσκα που σου δίνει την αίσθηση πως δεν Με τη νέα μάσκα μοιάζει σα να πρόκειται γαι νέα γενιά Qashqai…βλέπεις ανανεωμένο μοντέλο αλλά καινούργια γενιά! Επίσης διακρίνονται τα νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, η πίσω σχεδίαση και η προσθήκη πλέον κεραίας ραδιοφώνου τύπου «καρχαρία».

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τις νέες εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, που μπορείτε να θαυμάσετε και στο σχετικό video!

Δείτε το video με το ανανεωμένο Nissan Qashqai και μάθετε τις αλλαγές που έχει…


Οι εσωτερικές αλλαγές
Εσωτερικά η ποιότητα κατασκευής έχει αναβαθμιστεί όπως και η ηχομόνωση ενώ και τα καθίσματα έχουν γίνει πιο άνετα. Αυτό που κάνει αίσθηση είναι το νέο τιμόνι, ακριβώς ίδιο με αυτό που έχει τοποθετηθεί στη νέα γενιά του Micra. Επίσης έχει τοποθετηθεί σύστημα BOSE για κορυφαία ηχητική Οι κινητήρες παραμένουν ιδιοι με τη μόνη διαφορά ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην χαρτογράφηση…εμπειρία…

Από πλευράς μηχανικών συνόλων δεν έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές. Ο βενζίνης 1.2 με 115 ίππους και ο 1.6 με τους 163 είναι ίδιοι ενώ από πλευράς diesel συναντούμε τον 1.5 με τους 110 και τον 1.6 με τους 130 ίππους ο οποίος έχει  δεχτεί αλλαγές στην χαρτογράφηση του.

Μικρές αλλαγές έχουν υπάρξει στο θέμα των αναρτήσεων, προκειμένου το αμάξωμα να είναι πιο άνετο και να «πατάει» καλύτερα ενώ από πλευράς εκδόσεων θα υπάρχουν, όπως και σήμερα, τόσο 4×2 όσο και 4×4.

Οι τιμές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί από την εισαγωγική εταιρεία, κάτι που αναμένεται να μάθουμε σε λίγες ημέρες.

Κι όμως δεν είναι νέα γενιά αλλά ένα facelift...
Αισθητικές αλλαγές στο πίσω μέρος...
Το εσωτερικό του ανανεωμένου Nissan Qashqai

Μέσα στο Qashqai νοιώθεις σαν στο σπίτι σου...

Οι νέες 19άρες ζάντες αλουμινίου τα... σπάνε!
Ηχοσύστημα BOSE στο ανανεωμένο ιαπωνικό SUV
Η διαφορά στο τιμόνι. Πριν (αριστερά) και μετά...
Το εσωτερικό στις πόρτες έχει καλύτερη μόνωση...
Οι διαφορές στα καθίσματα. Πριν (αριστερά) και μετά...
Οι αλλαγές στα εμπρός φωτιστικά σώματα
Οι αλλαγές στα πίσω φωτιστικά σώματα
Οι αλλαγές στην εμπρός μάσκα
Ζαντάρες!!!
Επένδυση στην εμπρός προστατευτική μάσκα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης