Του Γιώργου Παλληκάρη

Η Mercedes-Benz Ελλάς προσκαλεί όλους τους φίλους των τεσσάρων τροχών σε ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο που μετρά περισσότερα από 136 χρόνια. Από τις 7 έως και τις 14 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του εμπορικού Golden Hall στο Μαρούσι, μπορείτε να θαυμάσετε εντελώς δωρεάν τα αυτοκίνητα που σημάδεψαν όχι μόνο την ιστορία της Mercedes αλλά και ολόκληρης της αυτοκίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρεθήκαμε χθες στην επίσημη έναρξη της έκθεσης η οποία περιλάμβανε και την αποκάλυψη επετειακών εκδόσεων δια χειρός της AMG αλλά και την ξενάγηση σε κάθε μεγάλο σταθμό – αυτοκίνητο στα 136 χρόνια της Mercedes.

Η Έκθεση περιλαμβάνει ιστορικά μοντέλα της Mercedes-Benz που ξεχώρισαν για τις καινοτομίες, την αισθητική και το ειδικό τους βάρος, καθώς και πολλά νέα μοντέλα που θα αποτελέσουν τα κλασικά του μέλλοντος της αυτοκίνησης και παρουσιάζονται για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους.

Το όμορφο ταξίδι στον χρόνο ξεκινά από το πρώτο τρίτροχο όχημα που κατασκεύασε ο Carl Benz το 1886, μέχρι και τις σημερινές αμιγώς ηλεκτρικές EQB, EQE και EQS, δείχνοντας το τεράστιο άλμα που κατάφερε η εταιρία σε μόλις αυτά τα χρόνια. Ειδικές πινακίδες δίπλα σε κάθε μοντέλο παρουσιάζουν την χρονολογία αλλά και την ιστορία του, μεταφέροντας τον κάθε επισκέπτη νοητά σε ένα ταξίδι στον χρόνο έως και έναν αιώνα πίσω, ενώ έχει παράλληλα την ευκαιρία να θαυμάσει την ομορφιά τους σε απόσταση αναπνοής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαμόρφωση της έκθεσης είναι τέτοια ώστε το μονοπάτι να ξεκινάει από το παλαιότερο και να ολοκληρώνεται στο πιο καινούργιο μοντέλο ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 21:00 και η είσοδος ελεύθερη για όλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης