Ρεπορτάζ: Λουκάς Παπαλάμπρος, Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Στη διακοπή της συνεργασίας με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία (Subaru Motors Hellas) προχώρησε η Fuji Heavy Industries με επιστολή που έστειλε στους επίσημους διανομείς στη χώρα μας. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι από τις 26 Σεπτεμβρίου έχει παύσει οποιαδήποτε σχέση με την SMH, τερματίζοντας και τη σύμβαση διανομής νέων οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο έγγραφο που δημοσιεύουμε παρακάτω και το οποίο υπογράφεται από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας στην Ευρώπη, Masamichi Kudo, αναφέρεται επίσης ότι εξετάζεται και η εύρεση εναλλακτικού διανομέα, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κάτοχοι οχημάτων Subaru στην Ελλάδα αλλά και η ίδια η μάρκα.

Με λίγα λόγια, η «μαμά» εταιρεία, η οποία διέκοψε κάθε επαφή από τις 26 Σεπτεμβρίου με την ελληνική εισαγωγική, δεν παρέχει αυτοκίνητα και συγχρόνως επιζητεί άλλο ενδιαφερόμενο.


Πατήστε στη διπλανή φωτογραφία για να δείτε την ανακοίνωση της ιαπωνικής Subaru ότι σταματά τη συνεργασία της με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία από τις 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχετική ερώτησή μας, ο νέος ιδιοκτήτης της Subaru στην Ελλάδα, κύριος Σταμούλης, ανέφερε ότι η καταγγελία της σύμβασης των Ιαπώνων είναι καταχρηστική και η ελληνική εταιρεία θα το πολεμήσει τόσο σε νομικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πρόκειται για οργανωμένη κίνηση. 

Τις επόμενες μέρες θα επανέλθουμε με πιο ολοκληρωμένο ρεπορτάζ για την «πτώση» της Subaru Motors Hellas.  

Ακούστε τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Subaru Motor Hellas, Χάρη Σταμούλη, στη zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης