Αν και αρχικά το ηλεκτρικό ZOE της Renault ήταν να κάνει την εμφάνισή του στις ευρωπαϊκές αγορές πριν από δύο περίπου μήνες τελικά πάρθηκε η απόφαση να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα. Στην Ελλάδα το τοπίο είναι ακόμα θολό και δεν υπάρχει ενημέρωση από την εισαγωγική εταιρεία για το πότε και εάν θα αρχίσει να πωλείται το προσεχώς διάστημα. 

Ωστόσο, και όπως θα διαπιστώσετε από το αποκλειστικό video που εξασφάλισε η zougla.gr, τα δύο πρώτα Renault ZOE έφτασαν στην Ελλάδα μέσα σε κλειστή νταλίκα. Όπως όμως μάθαμε, τα συγκεκριμένα δεν προορίζονται για την ελληνική αγορά αλλά για την αντίστοιχη της Τουρκίας. Δυστυχώς για τους οδηγούς της νταλίκας κατά το πέρασμα από την χώρα μας δεν ήταν το καλύτερο αφού σήμερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, σταμάτησε με… βλάβη. Το ενδιαφέρον όμως στοιχείο βρίσκεται στο σημείο που έπαθε βλάβη η νταλίκα που μετέφερε τα δύο ZOE. Όπως θα παρατηρήσετε και από το σχετικό video, το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και λίγα μέτρα πριν από τα πρώην κεντρικά γραφεία της Renault στην Ελλάδα!!! (Λέτε τα… μάγια του πρώην ιδιοκτήτη της εισαγωγικής εταιρείας Αλέξανδρου Μανιατόπουλου να έπιασαν τόπο;)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Renault στη Γαλλία η αρχική τιμή του θα είναι τα 15.700 ευρώ. Στην τιμή αυτή όμως δεν θα χρεώνονται οι μπαταρίες με τον ιδιοκτήτη να τις νοικιάζει για 79 ευρώ το μήνα. Η αυτονομία του ZOE αγγίζει τα 210 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Η νταλίκα με τα δύο Renault ZOE έπαθε βλάβη λίγα μέρα πριν από τις πρώην κεντρικές εγκαταστάσεις της Renault στην Ελλάδα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης