Ένα καινούργιο τρόπο πληρωμής έχει υιοθετήσει τους τελευταίους δύο μήνες μεγάλη εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων λόγω οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, οι εργαζόμενοι που έχουν να λαμβάνουν χρήματα ακόμα και για δεδουλευμένα από τον Ιανουάριο, βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.

Η… σφαλιάρα όμως ήρθε πριν από δύο περίπου μήνες, με την απόφαση της διοίκησης, να ξεχρεώσει η εταιρεία μέρος των χρημάτων που οφείλει, πληρώνοντας σε… μεταχειρισμένα αυτοκίνητα! Έτσι ο καλός… υπάλληλος εάν θέλει να πληρωθεί θα πρέπει πρώτα να κυνηγήσει να πωλήσει ένα, δύο ή όσα αυτοκίνητα χρειαστούν για να μπορέσει να αγοράσει τρόφιμα από το super market. Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες διακινούσαν υπέρογκα ποσά για ταξίδια και παρουσιάσεις, όταν φυσικά τα πράγματα ήταν ρόδινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς αντίκρισμα απλά και μόνο για να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής με αποτέλεσμα αυτή την ώρα με το μαχαίρι να έχει μπει στο κόκαλο να μην υπάρχουν ούτε… ψίχουλα.  

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης