Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ολοένα και αυξανόμενη κατηγορία των μεσαίων οχημάτων ελευθέρου χρόνου δίνουν τη δυνατότητα στις αυτοκινητοβιομηχανίες να πειραματιστούν με νέες εκδόσεις.

Μία από αυτές είναι και η ανοιχτή εκδοχή του VW T-Roc το οποίο σύντομα θα το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους και σε cabrio.

Τα πρώτα VW T-Roc cabrio βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Περιμένουν να περάσει ο COVID-19

Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο παραμένουν στα logistics της εισαγωγικής To zougla.gr βρήκε τα αυτοκίνητα στα logistics της VWεταιρείας, λόγω του κορονοϊού. Το zougla.gr τα… βρήκε και τα απαθανάτισε για να είστε οι πρώτοι που παίρνετε γεύση από το πολύ ξεχωριστό αυτό μοντέλο που θα έχουμε την ευκαιρία πολύ σύντομα να το οδηγήσουμε…

Πρόκειται για αυτοκίνητο μήκους 4,26 μέτρων  που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες (2+2 θέσεων). Εφοδιάζεται με υφασμάτινη οροφή που ανοίγει σε μόλις 11 δευτερόλεπτα ενώ ο οδηγός μπορεί να την ανοίξει ή κλείσει ακόμα και όταν το όχημα κινείται έως 30χλμ./ώρα.

Το πρώτο ανοιχτό μικρομεσαίο SUV...

Με δύο κινητήρες

Το ανοιχτό T-Roc θα φορά και 1.00άρη κινητήρα!Από πλευράς κινητήρων, το VW T Roc cabrio  θα είναι διαθέσιμο με έναν 1.000άρη απόδοσης 115 ίππων (0-100 σε 11,7 και τελική 187 χλμ./ώρα) και έναν ακόμα χωρητικότητας 1.5 λίτρων με απόδοση 150 ίππους (0-100 σε 9,6 δευτ. και τελική 205 χλμ./ώρα).

Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων και αυτόματο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

 

Ένα από τα πρώτα που βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος...

Το εσωτερικό του γερμανικού cabrio...

Ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο που ταιριάζει πολύ στην ελληνική πραγματικότητα και τις ελληνικές συνήθειες

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης