Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην Ελλάδα υπολογίζεται πως κυκλοφορούν 350-400 θωρακισμένα αυτοκίνητα τα οποία Στην Ελλάδα υπάρχουν 350-400 θωρακισμένα αυτοκίνητα…προστατεύουν τους επιβάτες σε περίπτωσης επίθεσης με όπλα ή ακόμα και με βαρύτερο οπλισμό.

Μεταξύ αυτών υπάρχει μόνο ένα θωρακισμένο Range Rover Sport. Πρόκειται για την υβριδική έκδοση με τον κινητήρα diesel χωρητικότητας 3.0 λίτρων η οποία στην έκδοση Autobiography προσφέρει όλες τις ανέσεις στους επιβάτες.

Το πάχος στα τζάμια μαρτυρά την θωράκιση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα και μοναδικό…

Το ένα και μοναδικό θωρακισμένο Sport Hybrid Autobiography κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα και φέρει Η θωράκιση Β4 προστατεύει από κάθε είδους όπλο χειρός…την προστασία επιπέδου Β4. Στην πράξη το αμάξωμα προστατεύει τους επιβάτες από επίθεση με όπλα χειρός αλλά και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Επίσης διαθέτει ειδικά ελαστικά τα οποία δεν ξεμοντάρονται  και αντέχουν σε σφαίρες και μαχαίρια προκειμένου να μπορούν καλύψουν κάποια απόσταση. Όπως θα δείτε και στο video του zougla.gr, το θωρακισμένο μοντέλο εφοδιάζεται με σειρήνες, ειδικούς φωτισμούς και ενδοσυνεννόηση εξωτερικού με εσωτερικού περιβάλλοντος.

Ακόμα και τα ελαστικά έχουν ειδική προστασία. Το καθένα κοστίζει 400 ευρώ.

Τρεις τόνοι…

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το πάχος στα τζάμια αλλά και το βάρος στις πόρτες.

Συνολικά το βάρος της Η τιμή του φτάνει τα 310.000 ευρώ…θωράκισης αγγίζει τα 500 κιλά και αν προσθέσουμε τα επιπλέον 2.500 κιλά του αμαξώματος φτάνουμε τους 3 τόνους.

Το κόστος της θωράκισης αυτού του επιπέδου (Β4) για το συγκεκριμένο μοντέλο αγγίζει τα 160.000 ευρώ.

Δείτε το video με το ένα και μοναδικό θωρακισμένο Range Rover Sport hybrid που κυκλοφορεί στην Ελλάδα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης