Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου είναι όταν πέσει θύμα κλοπής. Αρχικά αναρωτιέται πως έχει μπερδέψει το μέρος που το είχε παρκάρει.

Στη συνέχεια αρχίζει να προβληματίζεται και εν τέλει ένας κρύος ιδρώτας τον κατακλύζει.

Αριστερά πώς ήταν η Skoda Octavia και δεξιά πώς έγινε όταν την έκλεψαν και την μετέτρεψαν σε ανταλλακτικά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κρύος ιδρώτας…

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Πηγαίνει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, δηλώνει την κλοπή και Πλέον υπάρχονν τρόποι και με τη βοήθεια της τεχνολογίας να βρεις το κλεμμένο σου όχημα…ελπίζει πως θα το όχημα θα βρεθεί σε… καλή κατάσταση. Τις περισσότερες φορές τα κλεμμένα οχήματα εξαφανίζονται και γίνονται ανταλλακτικά τα οποία προωθούνται στην αγορά.

Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η ασφάλεια κλοπής ή η τοποθέτηση διαφόρων αντικλεπτικών συστημάτων. Να σημειώσουμε πως τα σύγχρονα οχήματα 1-2 ετών διαθέτουν εργοστασιακά συστήματα που μπορεί πλέον η αστυνομία ακόμα και με τη βοήθεια της ιντερπόλ και του «εργοστασίου» να βρεθούν αρκετά γρήγορα.

Αποθήκη που γινόταν η αποσυναρμολόγηση των κλεμμένων οχημάτων...

Στον Ασπρόπυργο

Στο video που αποκαλύπτουμε θα δείτε μία από τις αποθήκες όπου χρησιμοποιούσαν για να διαλύσουν και να Του ζήτησαν χρήματα για να του δώσουν το αυτοκίνητό του! κάνουν ανταλλακτικά κλεμμένα αυτοκίνητα.

Η συγκεκριμένη βρέθηκε στον Ασπρόπυργο και μέσα σε αυτήν θα δείτε και ένα αναποδογυρισμένο Skoda Octavia.

Το εν λόγω είχε κλαπεί μέρα – μεσημέρι από το παζάρι στο Σχιστό και μάλιστα ο ιδιοκτήτης (Γ.Σ.) είχε δεχτεί και τηλεφωνήματα προκειμένου να δώσει χρήματα για να του το επιστρέψουν!

Πριν και μετά...

Βρέθηκε 3 μήνες μετά…

Ο ίδιος δεν δέχτηκε και τελικά το αυτοκίνητο βρέθηκε σχεδόν τρεις μήνες μετά στην συγκεκριμένη αποθήκη. Σε αυτήν βρέθηκαν πεταμένα χαρτιά και άδειες κυκλοφορίας από άλλα αυτοκίνητα, ενώ ο περιβάλλοντας χώρος ήταν γεμάτος με υλικά όπως καλώδια, οπτικές ίνες κ.λπ.

Φανταστείτε πώς ένοιωσε ο ιδιοκτήτης της Skoda Octavia όταν αντίκρισε το αγαπημένο του αυτοκίνητο που είχε αποκτήσει καινούργιο…

 

Δείτε παρακάτω το video που πραγματικά θα σας σοκάρει…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης