Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πριν από λίγες ημέρες το zougla.gr δημοσιοποίησε ένα άρθρο με το πρώτο Nissan GT-R ΜΥ2016 που Στα Μέγαρα βρίσκεται σήμερα το GT-R MY2016ήρθε στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο super car έφερε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία Νικ. Ι Θεοχαράκης, ενώ λίγες ημέρες αργότερα πουλήθηκε και το πρώτο στη Σαντορίνη!

Το επαναστατικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας έδωσε το παρών και στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2016», προκαλώντας τον θαυμασμό των επισκεπτών. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που έχει αφήσει πολύ κόσμο… άυπνο, δοκίμασε πριν από λίγη ώρα και ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης.

O γνωστός μπασκετμπολίστας έχει φτάσει στα Μέγαρα και ετοιμάζεται για... γύρους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει και ο ίδιος GT-R
Ο παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού, που είναι κάτοχος Nissan GT-R εδώ και πολλά χρόνια (και To ιαπωνικό τέρας αποδίδει 570 ίππους και βάζει φωτιά στην άσφαλτο!μάλιστα με… περισσότερα άλογα), «γεύτηκε» τις δυνατότητες του ανανεωμένου μοντέλου στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων.

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του zougla.gr, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, κάτι που θα λέγαμε πως είναι απολύτως λογικό, όταν έχεις τη δυνατότητα να οδηγήσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο φυσικό του περιβάλλον και να πατήσεις τέρμα το γκάζι.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nissan GT-R πατήστε
ΕΔΩ

Από GT-R σε... GT-R!
Κράνος και έτοιμος για να μπει στην πίστα...
Άλλη εμπειρία το να οδηγείς ένα super car στην πίστα...

Τάπα... το Nissan GT-R
Στην ευθεία της εκκίνησης του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων...
Φρένα και τέρμα το γκάζι για την τελευταία στροφή της πίστα των Μεγάρων...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης