Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά και τα νούμερα των πωλήσεων σίγουρα δεν συμβαδίζουν με τον πληθυσμό που έχουμε. Είναι ξεκάθαρο πως η οικονομική Οι ξένοι πιστεύουν στην Ελλάδα και το αποδεικνύουν! Ας τα βλέπουν κάποιοι αυτά…κρίση σε συνδυασμό με την πολιτική κατάσταση και την γενικότερη αβεβαιότητα έχουν φρενάρει τα τελευταία χρόνια τις πωλήσεις και όλοι απλά περιμένουν να αλλάξει το θολό τοπίο.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που υπάρχουν, οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες συνεχίζουν να πιστεύουν στη χώρα μας και αυτό αποδεικνύεται από συγκεκριμένες κινήσεις. Όπως για παράδειγμα, αυτή που ετοιμάζει η Ford η οποία έχει στα πλάνα της να κάνει την Ελλάδα την πρώτη χώρα όπου θα κυκλοφορήσει η νέα γενιά του Fiesta. Ένα πάρα πολύ σημαντικό αυτοκίνητο για την μάρκα η οποία ετοιμάζεται να στείλει τα πρώτα αυτοκίνητα στις αρχές Ιουνίου.

H νέα γενιά του Ford Fiesta θα βρίσκεται σε άλλο επίπεδο όπως λένε οι άνθρωποι της Ford. Μένει να το επιβεβαιώσουμε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρχονται με… νταλίκες
Σύμφωνα μάλιστα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zougla.gr, τα πρώτα Ford Fiesta θα Το νέο Fiesta κατασκευάζεται στην Γερμανία…έρθουν με… νταλίκες αντί με πλοίο, όπως συνήθως γίνεται, προκειμένου να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος των παραδόσεων (3-4 ημέρες με νταλίκα και 1 μήνα με πλοίο). Να σημειώσουμε πως το νέο Fiesta κατασκευάζεται στην Γερμανία και στη νέα γενιά οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε νέους και εξελιγμένους κινητήρες βενζίνης και diesel.

Όπως μαθαίνουμε, επιθυμία της εισαγωγικής εταιρείας είναι να εφοδιάζονται ακόμα και οι απλές εκδόσεις με πλούσιο εξοπλισμό, έτσι ώστε όλοι οι πελάτες να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Οι τιμές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο υπολογίζεται πως οι εκδόσεις βενζίνης θα ξεκινούν κοντά στα 13.000 ευρώ και αντίστοιχα οι diesel κοντά στα 15.000 ευρώ.

Κι όμως... Είναι Fiesta!

Τελείως... αλλαγμένο το εσωτερικό του Ford Fiesta

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης