Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, μία από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες της Opel στην Ελλάδα, η Opel – Καλτσούνης τέθηκε εκτός επίσημου δικτύου της μάρκας. Το διαζύγιο παρέμεινε κρυφό καθώς Η Opel –  Καλτσούνης έχει συνδέσει το όνομά της με την μάρκα Opelούτε η μία αλλά ούτε η άλλη πλευρά θέλησε να το κάνει γνωστό. Μόνο το zougla.gr και η στήλη «Τα νέα της Πιάτσας» (Νο81) που ασχολείται με θέματα αγοράς αυτοκινήτου έγραψαν για την παύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Για όσους γνωρίζουν το χώρο, ξέρουν πως η Opel – Καλτσούνης, ιδιοκτησίας Χάρη Καλτσούνη, είναι μία εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με την μάρκα Opel. Θα ήταν μεγάλο πλήγμα να ακουστεί και συζητηθεί μία τέτοια είδηση που όπως εξήγησε στο zougla.gr ο Χάρης Καλτσούνης έγινε από παρεξήγηση η οποία λύθηκε εδώ και λίγες ημέρες.

H Opel Καλτσούνης επέστρεψε στο επίσημο δίκτυο των αντιπροσώπων...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέες συνεργασίες;
Τελικά μετά από τρεις μήνες εκτός δικτύου, η Opel – Καλτσούνης επέστρεψε και πάλι στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιώσει ο καθένας και από την επίσημη Ο Χάρης Καλτσούνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και με άλλες μάρκες…ιστοσελίδα της μάρκας, στην οποία πλέον εμφανίζεται η γνωστή αντιπροσωπεία.

Σε ερώτηση που θέσαμε στον ιδρυτή της αντιπροσωπείας Χάρη Καλτσούνη, σχετικά με ενδεχόμενες νέες συνεργασίες, πέρα της Opel, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα καταστήματα που έχουμε είναι μεγάλα. Δέχονται και 2-3 μάρκες. Ανάλογα με την αγορά παίζουμε…». Σε ελεύθερη μετάφραση η δήλωση αυτή βγάζει είδηση, καθώς δεν θα μας φαινόταν περίεργο να δούμε και νέα ή και νέες συνεργασίες με τον επιχειρηματία.

Ο Χάρης Καλτσούνης...

Πάθος με την Opel…
Να σημειώσουμε πως ο Χάρης Καλτσούνης ξεκίνησε με την Opel επί εποχής Τζώνι Πεσματζόγλου ενώ είναι γνωστό το πάθος που έχει για τους αγώνες αυτοκινήτου. Καθόλου τυχαίο άλλωστε και το ρεκόρ Έχει ενδιαφέρον να δούμε τους επόμενους μήνες αν κρύβουν… εκπλήξεις ή όχι συμμετοχών που έχει και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, αναφορικά με το ράλι Ακρόπολις, στο οποίο έχει συμμετάσχει 43 φορές!

Να σημειώσουμε πως η Opel βρέθηκε το 2016 στην 3η θέση των πωλήσεων με ποσοστό μεριδίου αγοράς 8.9% ενώ τον περασμένο Ιανουάριο η γερμανική φίρμα έχασε τρεις θέσεις στην κατάταξη (βρέθηκε 6η) όπως και μερίδιο αγοράς το οποίο κυμάνθηκε στο 6.9%.

Συμπερασματικά, ο Χάρης Καλτσούνης επέστρεψε για να παίξει… μπάλα και πάλι με την Opel, ίσως και με άλλες εταιρείες, κάτι που θα μάθουμε πολύ σύντομα.

O Χάρης Καλτσούνης έχει συμμετάσχει στο ράλι Ακρόπολις 43 φορές...
Με Opel παντού...
Το επίσημο δίκτυο της Opel τον... Δεκέμβριο του 2016. Το όνομα Opel - Καλτσούνης λείπει...
Το επίσημο δίκτυο της Opel τον... Φεβρουάριο του 2017. Όπως βλέπετε, η Opel - Καλτσούνης επανήλθε στο επίσημο δίκτυο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης