Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικές διοικητικές αλλαγές και μάλιστα σε πολύ ψηλό επίπεδο θα υπάρξουν σε λίγες ημέρες και Ο Στήβεν Σίρτης έχει καταφέρει στα χρόνια της κρίσης να διατηρήσει πολύ ψηλά την Kosmocar…συγκεκριμένα στις αρχές Μαΐου στον Όμιλο Kosmocar. Ένας όμιλος που εκπροσωπεί επάξια στην Ελλάδα εταιρείες όπως είναι οι, Audi, VW, Skoda, Ducati κ.ά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μέσα από την εταιρεία, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Στήβεν Σίρτης αλλάζει θέση και αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου στον Όμιλο που ανήκει στην οικογένεια Μανδύλα. Μία αναβάθμιση που φέρνει στην εταιρεία τον Αντώνη Μαυριδόγλου, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της βιομηχανίας τροφίμων.

Από τις αρχές Μάιου ο Στήβεν Σίρτης αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου στον Όμιλο Kosmocar (από Εντεταλμένος Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος έρχεται
Ο κ. Μαυριδόγλου θα αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και θα «τρέχει» όλες τις μάρκες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Το γεγονός ότι προέρχεται από τον Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος Αντώνης Μαυριδόγλου προέρχεται από τον κλάδο των τροφίμων… κλάδο των τροφίμων μπορεί να προβληματίσει τον κλάδο, ωστόσο μία τέτοια επιχειρηματική κίνηση ίσως να κρύβει και διαφορετικές στρατηγικές κινήσεις που θέλει να «τρέξει» η εταιρεία και να δει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και φυσικά να τα παντρέψει με την επιτυχημένη συνταγή «Σίρτη».

Η είδηση ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί με ενημέρωση από το γραφείο Τύπου, οπότε αναμένουμε την επιβεβαίωση.

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Μπερνίτσας παραμένει Πρόεδρος στον Όμιλο των επιχειρήσεων της οικογένειας Μανδύλα.

Ο Αντώνη Μαυριδόγλου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Kosmocar

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης