Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η Ελλάδα έχει μοναδικές ομορφιές και τοποθεσίες φυσικού κάλλους που θα ήθελαν να απολαύσουν και να Στην Ελλάδα διεξάγεται η παρουσίαση του Qashqai στους Ρώσους δημοσιογράφους…θαυμάσουν από κοντά οι… πάντες.

Όπως φαίνεται, καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται στη χώρα μας οι παγκόσμιες παρουσιάσεις των καινούργιων Range Rover Evoque και Porsche 911.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εκδηλώσεις αυτές είναι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι από όλον τον πλανήτη, οι οποίοι έρχονται για να οδηγήσουν τα καινούργια αυτοκίνητα αλλά και για να απολαύσουν την ελληνική φύση.

Η Nissan Ρωσίας επέλεξε την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει την παρουσίαση του Qashqai στους Ρώσους δημοσιογράφους

 

Αποστολή 60 δημοσιογράφων

Εκτός όμως από τις παραπάνω εκδηλώσεις ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και η δημοσιογραφική παρουσίαση του Πέρασμα από Λευκό Πύργο, Γρεβενά, Μετέωρα και Ελασσόνα…Nissan Qashqai που διοργανώνει η Nissan Ρωσίας!

Οι Ρώσοι έχουν επιλέξει την Ελλάδα για το λανσάρισμα του ιαπωνικού SUV και έχουν προσκαλέσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, 60 Ρώσους δημοσιογράφους προκειμένου να το οδηγήσουν σε ξεχωριστά και επιβλητικά μέρη.

Για περίπου δύο εβδομάδες που διαρκεί η εκδήλωση (οι δημοσιογράφοι έρχονται στη χώρα μας σε ομάδες) στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι θα οδηγήσουν τα αυτοκίνητα και θα περάσουν από περιοχές όπως Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Μετέωρα και Ελασσόνα.

To 2018 η Nissan (μαζί με Infiniti και Datsun) πούλησε στη Ρωσία 106.138 αυτοκίνητα

 

Στήριξη από τη Nissan «Νικ. Ι. Θεοχαράκης»

Η ρώσικη ομάδα που βρίσκεται στη χώρα μας για τη διοργάνωση έχει και τη στήριξη της ελληνικής Στη Ρωσία υπάρχει γραμμή παραγωγής για το Nissan Qahqai…εισαγωγικής εταιρείας Νικ Ι. Θεοχαράκης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Νissan εγκαινίασε την έναρξη παραγωγής του Qashqai στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης και ορισμένα από αυτά τα αυτοκίνητα με ρωσικές πινακίδες οργώνουν τους ελληνικούς δρόμους στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναμένουμε σύντομα να δούμε κι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και εταιρείες να παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα στην Ελλάδα…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης