CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, 22:03
CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     


Στο zougla.gr έχετε συνηθίσει να ενημερώνεστε με αποκλειστικά θέματα που δεν θα διαβάσετε ή θα δείτε σε άλλα Μέσα. Τα άρθρα είναι γραμμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς αυτό που ζούμε αυτό ακριβώς σας μεταφέρουμε χωρίς… σάλτσες και τυμπανοκρουσίες.

Κάτι τέτοιο ισχύει και με το ρεπορτάζ που έχουμε σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες και αφορά στο ελληνικό υπεραυτοκίνητο με την ονομασία CHAOS.

Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται (έστω και λίγο) η εμπρός όψη του CHAOS...

Πανδημία... CHAOS

"Η επόμενη παγκόσμια πανδημία θα ονομάζεται CHAOS με υπογραφή S. Panopoulos"Όσοι δεν γνωρίζεται σχετικά με αυτό το project, πρόκειται για ένα  πρωτότυπο όχημα που κατασκευάζει η ελληνική εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive και σύμφωνα με τον επικεφαλής της Σπύρο Πανόπουλο θα είναι το πρώτο hyper car που θα συνοδεύεται από την ελληνική σημαία.

Είναι πολύ χαρακτηριστική η ατάκα που έγραψε και ένας αναγνώστης για τον Έλληνα κατασκευαστή και με αυτήν θα συμφωνήσουν πολλοί: «η επόμενη παγκόσμια πανδημία θα ονομάζεται CHAOS με υπογραφή S. Panopoulos».

O Σπύρος Πανόπουλος είναι ο δημιουργός του ελληνικού υπεραυτοκινήτου...

Κόντρα στη λογική...

Αν και στην Ελλάδα γνωρίζουμε πως το περιβάλλον για το αυτοκίνητο είναι εχθρικό, ο Έλληνας Σπύρος Ο Σπύρος λέει ναι σε συνεργασίες όχι σε εξαγορά...Πανόπουλος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κατασκευάσει το ελληνικό hyper car, με ελληνικά αξεσουάρ και πάνω απ’ όλα από ελληνικά χέρια. Για να γιγαντώσει την εταιρεία του ο Σπύρος Πανόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες.

Όμως όπως ο ίδιος έχει δηλώσει δεν έχει σκοπό να εξαγοράσει κάποιος την Spyros Panopoulos Automotive αλλά να συνεργαστεί μόνο με όσους έχουν πάθος και μόνο στην περίπτωση που το CHAOS φτιαχτεί στην Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα απέρριψε πρόταση εξαγοράς που είχε από το εξωτερικό και μεγάλη εταιρεία, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο.

Αυτό είναι το Spyros Panopoulos Automotive CHAOS - Να ξέρετε πως... ακολουθεί και δεύτερο! - Αποκλειστική εικόνα του zougla.gr

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο...

Στην πρόσφατη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει, είχε τονίσει πολύ τις λέξεις Ελλάδα και Έλληνας. Για να καταλάβετε τι εννοούμε κρατήσαμε μερικές από αυτές ενώ στο video που δημοσιεύουμε μπορεί να τον ακούσετε και να παρατηρήστε το πάθος με το οποίο τις προφέρει.

  • Οτιδήποτε έχει το αυτοκίνητο πάνω είναι κατασκευασμένο Ελλάδα…
  • Εγώ θέλω να μείνω στην Ελλάδα…
  • Δεν με ενδιαφέρει να φτιαχτεί ένα hyper car εξωτερικού…
  • Θέλω να γίνουν όλα Ελλάδα από ελληνικά χέρια…
  • Ο στόχος μας είναι να είναι όλα ελληνικά…
  • Δουλεύουμε 9 άτομα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι 9 Έλληνες…
  • Εννέα Έλληνες σημαίνει 90 ξένοι…
  • Έχουν το ίδιο πάθος, είναι πολύ ταλαντούχοι, το αγαπάνε πολύ. Και είναι έξυπνοι πολύ. Είναι ΕΛΛΗΝΕΣ…
  • Όπου υπάρχει πρόοδος υπάρχει και ένας Έλληνας μέσα...

Τελικά καταφέραμε να τραβηξουμε έστω και λίγο την... κουκούλα

Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Σήμερα όμως, προχωράμε και σε μία ακόμη αποκλειστικότητα, καθώς αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά την εμπρός όψη αλλά και την πίσω σχεδίαση του Spyros Panopoulos Automotive CHAOS. Επιβλητικές σχεδιαστικές γραμμές, φοβερές καμπύλες, φώτα τεχνολογίας LED και γενικότερα μία εικόνα που θυμίζει εξωπραγματικό… αυτοκίνητο.

Αξίζει να τονίσουμε πως αυτή η σχεδίαση μπορεί να δείχνει γήινη για την κατηγορία του αυτοκινήτου, όμως θα είναι ακόμα πιο προχωρημένη στο δεύτερο CHAOS (ίσως κυκλοφορήσει με άλλη ονομασία) που θα δούμε σύντομα καθώς ήδη τα σχέδια είναι έτοιμα…

Αυτό είνα το ακραξόνιο του CHAOS το οποίο βλέπει να πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Η εικόνα μιλά από μόνη της...

Μαζί με τις δύο αποκλειστικές εικόνες αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά και μία ακόμα που αφορά στο ακραξόνιο του CHAOS.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε τις φωτογραφίες του ελληνικού υπεραυτοκινήτου αλλά και το video με τον Σπύρο Πανόπουλο.

 

Δείτε (απολαύστε καλύτερα) το video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα γι' αυτόν τον Έλληνα δημουργό

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020, 10:07