Ο έβδομος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι φιλοξενείται στην Πολωνία, με τις ομάδες και τα πληρώματα να έχουν πάρει ήδη θέση στο service park.

Ο αγώνας ξεκινά την Πέμπτη 30 Ιουνίου με το shakedown των 3,380 μέτρων και τη σούπερ ειδική στο Mikolajki Arena. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η συγκεκριμένη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης διοργανώνει αγώνα του WRC. Το Ράλι Πολωνίας είναι το νεώτερο στο καλεντάρι του πρωταθλήματος, με τη βάση να βρίσκεται στην πόλη Mikolajki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα από τα πιο γρήγορα ράλι, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, αντίστοιχες του Ράλι Φινλανδίας. Aποτελείται από 21 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 1.253,29 χιλιομέτρων, εκ των οποίων τα 306,10 χλμ. είναι αγωνιστικά. Ο Sebastien Ogier θέλει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία και να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τη Σουηδία, ωστόσο, η Hyundai Motorsport με τους Thierry Neuville και Heyden Paddon δείχνει πολύ δυνατή φέτος.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οκτώ ειδικές, το Σάββατο 2 Ιουλίου θα ακολουθήσουν άλλες επτά, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται την Κυριακή με τέσσερις ε.δ. και την Power Stage.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης