Το σόου ξεκινά από το Μόντε Κάρλο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018, 16:22
Το σόου ξεκινά από το Μόντε Κάρλο

Λάβετε θέσεις. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2018 ξεκινά επίσημα. Μπροστά από το καζίνο στο λαμπερό Πριγκιπάτο του Μονακό, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ζεσταίνουν τις μηχανές τους.

Ομάδες και πληρώματα κάνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις στα rallycar, σχεδιάζουν την στρατηγική τους και είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Το Ράλι του Μόντε Κάρλο θεωρείται ένα από τα πιο απαιτητικά του πρωταθλήματος, με τις συνθήκες να αλλάζουν συνεχώς από χιόνι σε βροχή ή λιακάδα και τους οδηγούς να κινούνται στο όριο στις φουρκέτες και τα ορεινά περάσματα.

Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει 17 ειδικές διαδρομές και η εκκίνηση θα δοθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου. Ο Sebastien Ogier θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή με το Fiesta WRC της M-Sport και την επίσημη υποστήριξη της Ford.

Φέτος, τα πράγματα αναμένονται πιο δύσκολα για τον Γάλλο και τη Ford M-Sport, καθώς τόσο η Toyota όσο και η Hyundai υπόσχονται ότι θα εμφανιστούν πιο δυνατές. Όσο για τη Citroen, παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018, 16:22