Για τρίτη φορά, το ελληνικό πλήρωμα που συμμετείχε στο Ράλι Μόντε Κάρλο με το Honda Civic Type-R της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη, ανέβηκε στη ράμπα του τερματισμού, μπροστά από το παλάτι της Πριγκίπισσας του Μονακό.

Οι Δημήτρης Δριβάκος και Κατερίνα Μπαντέ, τερμάτισαν στην 44η θέση της γενικής κατάταξης στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2017, με χρόνο 5:19:24.5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε για τρίτη φορά να ανεβούμε στη ράμπα του τερματισμού του Ράλι Μόντε Κάρλο. Ο φετινός αγώνας που σημαδεύτηκε από το θάνατο του φωτορεπόρτερ στην πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή ήταν πολύ δύσκολος, λόγω του πάγου και των καιρικών αλλαγών. Το αυτοκίνητό μας δεν παρουσίασε κανένα τεχνικό πρόβλημα. Το μόνο που μας ταλαιπώρησε ήταν η αντικατάσταση του ρεζερβουάρ καυσίμου εξαιτίας των νέων τεχνικών προδιαγραφών.

Οι μηχανικοί της ομάδας έκαναν εξαιρετική δουλειά, όπως και η συνοδηγός μου. Θέλω να συγχαρώ την Κατερίνα Μπαντέ για τη βοήθεια της και τους χορηγούς που μας εμπιστεύτηκαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης