Συνεχίζει για άλλα δύο χρόνια στην Hyundai ο Sordo

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016, 15:29
Συνεχίζει για άλλα δύο χρόνια στην Hyundai ο Sordo

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     


Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε τη διετή συνέχιση της συνεργασίας της με τον Dani Sordo. Ο Πατάει γερά η Hyundai και στοχεύει ακόμα πιο ψηλά...Ισπανός οδηγός έχει διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στην εδραίωση της Hyundai Motorsport στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC) τα τελευταία χρόνια και μαζί με τον συνοδηγό του Marc Marti, βοήθησε την ομάδα να επιδείξει διαρκή βελτίωση επιδόσεων από το ντεμπούτο του στο WRC το 2014.

Το ισπανικό πλήρωμα συνέβαλε πριν από δύο χρόνια στο ιστορικό 1-2 της ομάδας στο ράλι Γερμανίας, ενώ πρόσθεσε στο ενεργητικό του ένα ακόμη βάθρο στο ράλι Ισπανίας το 2015.


Ο Dani Sordo παραμένει οδηγός της Hyundai...

Tι δήλωσε ο Ισπανός
Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Hyundai o Sordo δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Hyundai Οικογένειά του θεωρεί την Hyundai o οδηγός του WRC...Motorsport έχει γίνει σαν οικογένεια για μένα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζεται η συνεργασία μας για δύο ακόμη σεζόν.

Είχα την ευχαρίστηση να δω και να βοηθήσω αυτή τη νέα ομάδα να μεγαλώσει μεταξύ ισχυρών διεκδικητών μέσα σε λίγα χρόνια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βλέπω που μπορούμε να φθάσουμε στο μέλλον, ιδιαίτερα με τους νέους κανονισμούς. Στόχος μου είναι να παλέψω για νίκες στο WRC και βάθρα σε τακτική βάση, και ξέρω ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος με αυτή την ομάδα. Είχαμε την πιο επιτυχημένη μας σεζόν μέχρι σήμερα, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για αυτή τη σεζόν αλλά και για τη συνέχεια».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016, 15:29