Μία ημέρα πριν την εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε ο τελικός του αντίστοιχου Στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ αναμετρήθηκαν οι παίκτες eSports.ηλεκτρονικού πρωταθλήματος WRC. Στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ είχε στηθεί το σκηνικό του αγώνα με τους τέσσερις αγωνιζόμενους να δίνουν μάχη για τον τίτλο.

Τον τίτλο του πρωταθλητή του 2021 κατάκτησε ο 22χρονος Lohan «Nexl» Blanc κερδίζοντας για 13,231 δευτερόλεπτα τον δεύτερο Sami-Joe Abi-Nakhle, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Dylan Noel. Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος του Blanc καθώς είχε κερδίσει το eSports WRC το 2017 και το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νικητής έκανε δικό του ένα Toyota Yaris GR!

Το πρωτάθλημα κρίθηκε στην Ελλάδα!

Οι αγωνιζόμενοι έπαιξαν στο νέο παιχνίδι WRC 10 με τις ειδικές διαδρομές που έπρεπε να αγωνιστούν να είναι οι Elva Reverse από την Εσθονία, μια ειδική από το κλασικό Ράλι Ακρόπολις του 1987, την Querol Reverse από το Rally RACC και την Kostanjevac Reverse από το Ράλι Κροατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος νικητής του πρωταθλήματος έφυγε με ένα ολοκαίνουριο Toyota Yaris GR, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του βάθρου έλαβαν προσομοιωτές οδήγησης της BenQ και ρολόγια της TW Steel. Ο Blanc τόνισε: «Όπως πάντα η νίκη είναι πολύ ωραία. Είχα στόχο να πάρω την εκδίκησή μου για την προηγούμενη σεζόν και τα κατάφερα, είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Το βίντεο του τελευταίου αγώνα της χρονιάς από το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρόγραμμα, οι ώρες και οι χάρτες του Ράλι Ακρόπολις

Λεπτό προς λεπτό για 8 ημέρες όλες οι εξελίξεις του Ράλι Ακρόπολις στην Cosmote TV

Η Toyota ξεκίνησε δοκιμές με το Yaris GR Hybrid WRC

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης