Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταθλητης αναβάσεων Μάριος Ηλιόπουλος αγόρασε το σπάνιο  αγωνιστικό αυτοκίνητο… Ένα κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο με μεγάλη ιστορία και παλμαρέ βρίσκεται στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του, αν οι… κανονισμοί το επιτρέψουν. Ο λόγος για το Peugeot 307 cc WRC το οποίο απέκτησε ο πρωταθλητής αναβάσεων στην κατηγορία Ε, Μάριος Ηλιόπουλος.

Το συγκεκριμένο εμφανίστηκε… στατικά πριν από λίγες ημέρες στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις προκαλώντας τον θαυμασμό των φιλάθλων αλλά και όσων επισκέφτηκαν το service park του αγώνα στη Λαμία.

Το εργοστασιακό Peugeot 307cc WRC με το οποίο έχουν τρέξει κορυφαίοι οδηγοί στον κόσμο πέρασε στα χέρια του Μάριου Ηλιόπουλου. Περιμένουμε να μάθουμε που θα το τρέξει στην Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα 18 στον κόσμο…
Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχουν ακουστεί πάρα πολλά, αλλά τις απαντήσεις στις απορίες δίνει Λόγω κανονισμών το συγκεκριμένο 307cc WRC τρέχει αλλά δεν βαθμολογείται… στην κάμερα του zougla.gr, ο μηχανικός του “Mario”, Μελέτης Κατακετίδης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το κόκκινο Peugeot 307 cc WRC είναι το Νο2 σασί από τα 18 (το Νο1 έχει καταστραφεί σε δοκιμές) που έχουν παραχθεί παγκοσμίως και το μοναδικό ετοιμοπόλεμο καθώς ακόμη ένα που υπάρχει με όλη την εργοστασιακή «προίκα» βρίσκεται σε εκθεσιακή κατάσταση.

Αυτοκίνητο κορυφαίων οδηγών…
Στο αγωνιστικό μπάκετ έχουν καθίσει κορυφαίοι οδηγοί, όπως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι (WRC) Marcus Gronholm, o Henning Solberg, ο Gigi Galli, o Manfred Stohl κ.ά. Το γαλλικό αγωνιστικό «φορά» όλα τα εργοστασιακά εξαρτήματα (spec c) ενώ εφοδιάζεται με τρία ενεργά διαφορικά, αναρτήσεις Peugeot sport, εγκέφαλο κ.ά.

Αναμένεται να το δούμε και σε ελληνικούς αγώνες με οδηγό τον δικό μας Μάριο Ηλιόπουλο, που πάντα κάνει ότι περνά από το χέρι του, όχι μόνο για να ικανοποιεί τις… ορέξεις του αλλά και τον φίλαθλο κόσμο.  

 

Ο Marcus Gronholm έτρεχε με το συγκεκριμένο 307cc WRC σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι...
Ο Henning Solberg με το κλασικό πορτοκαλί 307cc WRC..
Στα χέρια του εντυπωσιακού Gigi Galli το 307cc WRC είχε γίνει... ιπτάμενο!
O Manfred Stohl οδηγώντας το 307cc WRC...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης