Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να κλείσει την καριέρα του στη VW Motorsport o παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος αυτές τις μέρες τρέχει για τελευταία φορά με το Polo R WRC, στο πλαίσιο του Ράλι Αυστραλίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η VW αποσύρεται από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με τα τρία πληρώματα να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Στο πλαίσιο του Ράλι Αυστραλίας, ο Sebastien Ogier αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με δύο ομάδες προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τις Citroen Racing και M-Sport World Rally Team.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος, δεν βιάζεται να αποφασίσει, καθώς πρώτα θέλει να εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις και να δοκιμάσει τα νέα τους αγωνιστικά αυτοκίνητα προδιαγραφών 2017.

«Δεν το κρύβω πως συζητάω ήδη με τις δύο ομάδες. Πριν υπογράφω όμως πρέπει να μάθω τα σχέδια τους για το μέλλον και να δοκιμάσω ο ίδιος τα αυτοκίνητα», τόνισε ο Ogier.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δοκιμές τα νέα C3 WRC και Fiesta WRC θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη, με τον πρωταθλητή να παραδέχεται πως όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. «Αν σκεφτούμε πόσες εβδομάδες απομένουν για το Μόντε Κάρλο είναι αργά, αλλά σύντομα θα έχω πάρει την απόφασή μου».

Στόχος του Seb είναι να έχει στα χέρια ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο και γρήγορο, ώστε να διεκδικήσει και τον επόμενο τίτλο. Δεν τον ενδιαφέρει απλά να συμμετάσχει για μια ακόμα χρονιά στο WRC, αλλά να είναι ανταγωνιστικός. Οπότε, όποιο από τα C3 και Fiesta του δώσει την καλύτερη αίσθηση, αυτό θα είναι το νέο του rally car.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης