Λεπτό προς λεπτό για 8 ημέρες όλες οι εξελίξεις του Ράλι Ακρόπολις στην Cosmote TV

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, 15:00
Λεπτό προς λεπτό για 8 ημέρες όλες οι εξελίξεις του Ράλι Ακρόπολις στην Cosmote TV

Από σήμερα στις 8 το βράδυ οι φίλοι των αγώνων αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις του EKO Rally Acropolis στο νέο Pop-Up  κανάλι της COSMOTE TV .

Το EKO Rally Acropolis έπειτα από 8 χρόνια απουσίας επέστρεψε στο «καλεντάρι» του WRC.Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα ενημερώνονται καθημερινά από την αγωνιστική δράση. Με ειδικά αφιερώματα και με συνεντεύξεις απο τους πρωταγωνιστές θα έχουν πλήρη κάλυψη για τις εξελίξεις μέσα απο το «Acropolis Rally Show».

 

Στις 8 το βράδυ η αυλαία θα ανοίξει με την ειδική εκπομπή «Acropolis Rally Show» που θα παρουσιάζει  ο Αντρέας Παλομπαρίνι μαζί με τον Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο ενώ στο ρεπορτάζ της εκπομπής θα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι  Βιδιάνος Ρούσσος και Κώστας Κατέβας. Οι ρεπόρτερ θα βρίσκονται στο service park της Λαμίας και θα μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις του αγώνα με δηλώσεις απο τους πρωταγωνιστές των εργοστασιακών ομάδων.

Από σήμερα 6 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Σεπτεμβρίου η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταδίδει  λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις του αγώνα του WRC.

Στη σημερινή πρεμιέρα  το «COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY» θα προβάλλει στιγμιότυπα από προηγούμενα Ράλι Ακρόπολις που έμειναν στην ιστορία, από την έναρξη του θεσμού το 1951 έως σήμερα. 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021, 15:00