Το colpo grosso της χρονιάς προσπαθεί να πετύχει ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Toyota και ένας από τους σημαντικότερους οδηγούς στην ιστορία του WRC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Tommi Makinen έχει την πλήρη ευθύνη της Gazoo Racing team, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εξέλιξη του Yaris WRC και φυσικά, αυτός που θα επιλέξει τους οδηγούς της ομάδας για το πρωτάθλημα του 2017. Ο Φιλανδός έχει προσπαθήσει να φέρει τους Sebastien Ogier και Kris Meeke, αλλά και οι δύο αρνήθηκαν την πρότασή του.

Τα πράγματα για την ιαπωνική ομάδα είναι δύσκολα, καθώς κανένας οδηγός υψηλού επιπέδου δεν είναι διαθέσιμος. Ο Makinen, βλέποντας ότι τα περιθώρια σχετικά με το οδηγικό δίδυμο στενεύουν, εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στην ενεργό δράση δύο εμβληματικές φιγούρες του σπορ. Τους Petter Solberg και Sebastien Loeb.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Solberg και του πρότεινε να οδηγήσει για την Toyota στο πρωτάθλημα του WRC το 2017. Αντιθέτως, δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Loeb, αλλά θα το κάνει σύντομα. Αν ο Makinen καταφέρει να πείσει αυτούς τους δύο πρωταθλητές να επιστρέψουν στη δράση και να οδηγήσουν για την Toyota Gazoo Racing team την επόμενη σεζόν, η επιτυχία τόσο σε εμπορικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό, είναι δεδομένη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης