Η γαλλική εταιρεία επιστρέφει με εργοστασιακή ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2017, έχοντας εξελίξει ένα ολοκαίνουργιο αγωνιστικό όχημα που καλύπτει τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς που θα ισχύσουν από την επόμενη σεζόν.

Το νέο C3 WRC θα οδηγήσουν τρία πληρώματα, με τον Kris Meeke να είναι το Νο1 της ομάδας. Ο Βρετανός θα λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες, στοχεύοντας στην κορυφή. Δίπλα του θα βρεθούν οι Craig Breen και Stephane Lefebvre, οι οποίοι αρχικά θα εναλλάσσονται στο δεύτερο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Μάιο του 2017 και το Ράλι Πορτογαλίας η Citroen θα αγωνίζεται με τρία αυτοκίνητα, ενώ ένα τέταρτο με οδηγό τον σεΐχη και πρόεδρο της Abu Dhabi Racing, Khalid Ai-Qassimi, θα τρέξει σε επιλεγμένους αγώνες.

Επικεφαλής της Citroen Racing είναι ο Yves Matton, ο οποίος περιμένει πολλά από τα τρία πληρώματα και ειδικά από τους νεότερους. «Επιλέξαμε δύο νεαρά πληρώματα γιατί πιστεύουμε στις δυνατότητές τους. Έχουν το ταλέντο και το κίνητρο για να κερδίσουν. Στην αρχή θα τους εναλλάσσουμε, αλλά σύντομα όλα τα πληρώματα θα ξεκινούν σε κάθε αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης