Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η συμμετοχή του Ιορδάνη Σερδερίδη ήταν μία ακόμα εμπειρία για τον Έλληνα οδηγό αγώνων από την Καβάλα. Και αυτό διότι με το τέλος του 9ου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι που διεξήχθη στην Γερμανία τα συναισθήματα ήταν αναμεικτα για τον συμπατριώτη μας. Από τη μία ο τερματισμός και από την άλλη το μηχανικό πρόβλημα στο δεύτερο σκέλος που δεν του έδωσαν το δικαίωμα να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ελληνική σημαία ταξιδεύει σε πολλές χώρες του κόσμου χάρη στον Καβαλιώτη Ιορδάνη Σερδερίδη

Οι δηλώσεις του Σερδερίδη
«Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρυθμό που είχαμε. Οι χρόνοι μας βελτιώνονται σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αυτό κρατάμε. Δυστυχώς ο στόχος μας που ήταν η 10άδα στο WRC2 δεν επετεύχθη. Από το ράλι της Γερμανίας στο ράλι Κορσικής και μετά στο ράλι Ακρόπολις Ωστόσο, το χθεσινό (σ.σ. το Σάββατο) πρόβλημα στη DS3 R5 οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος και όχι σε λάθος της ομάδας μας, κάτι που μας παρηγορεί. Αξίζει να αναφέρουμε πως πρώτη φορά το Citroen παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Σερδερίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επόμενη εμφάνιση του Έλληνα οδηγού στο WRC είναι προγραμματισμένη για τον στο γύρο της Κορσικής, το οποίο θα διεξαχθεί επίσης σε ασφάλτινες επιφάνειες από 1-3 Οκτώβρη. Αμέσως μετά θα συμμετάσχει στο ράλι Ακρόπολις το οποίο προσμετρά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι (ERC) και θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 9-11 Οκτωβρίου.

 Ο Έλληνας οδηγός συμμετέχει με Citroen DS3 R5
Πολύτιμες εμπειρίες αποκτά ο Σερδερίδης με τις συμμετοχές του σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης