Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης της γαλλικής ομάδας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, έβαλε ο ισχυρός άνδρας του Group PSA, Carlos Tavares.

Ο 60χρονος Πορτογάλος, αποκάλυψε πως το πλάνο του ομίλου για την Citroen Racing είναι τουλάχιστον τριετές και η ομάδα έχει την πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι θα μειωθεί ο προϋπολογισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρόγραμμα μας στο WRC είναι από τρία έως πέντε χρόνια. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Πέρυσι χάσαμε. Όμως αγωνιζόμαστε και είναι υποχρέωσή μας να παλέψουμε και να σηκώσουμε το κεφάλι. Κάποιες φορές αποτυγχάνεις και κάποιες κερδίζεις. Τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στην κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2017, σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα το μπάτζετ μας ήταν πολύ μεγαλύτερο. Αυτό αποδεικνύει ότι τα χρήματα δεν φέρνουν τα αποτελέσματα. Δεν θέλουμε να έχουμε τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό ή τους πιο ακριβούς οδηγούς. Δεν μας καθοδηγεί το χρήμα. Αυτό που μας οδηγεί είναι οι γνώσεις, η επιμονή και η ικανότητα να επανέλθουμε», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Tavares.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης