Φίδι δάγκωσε αγωνιζόμενο στο Ράλι Ουαλίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016, 18:09
Φίδι δάγκωσε αγωνιζόμενο στο Ράλι Ουαλίας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ράλι Ουαλίας, με θύμα τον Ola Floene, συνοδηγό του Mads Ostberg, στο Ford Fiesta RS WRC της ομάδας M-Sport.

Ο Νορβηγός αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια κάποιων εργασιών που έκαναν με τον Ostberg σε ειδική διαδρομή, τσιμπήθηκε από δηλητηριώδες φίδι.

«Φτιάχναμε γρήγορα το αυτοκίνητο και πήγα να πάρω πέτρες για να βάλω στους τροχούς ώστε να μην τσουλήσει προς τα πίσω. Έβαλα το χέρι μου για να βγάλω μια μεγάλη πέτρα. Δεν ένιωσα εκείνη τη στιγμή τίποτα. Λίγο αργότερα όμως, την ώρα της ειδικής, δεν ένιωθα καλά. Το χέρι μου άρχισε να πρήζεται, είχα κράμπες και ένιωθα χάλια», είπε ο 47χρονος στην επίσημη σελίδα του WRC.

Από την πλευρά του, ο Ostberg ανέφερε. «Ο Ola δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά. Δεν είχε ρυθμό και δυσκολευόταν. Είδα στο χέρι του δύο σημάδια, όπως αυτά από δάγκωμα φιδιού. Τα συμπτώματα που είχε ήταν πιθανότατα από τσίμπημα».

Ο Ola Floene επισκέφθηκε τον γιατρό, έλαβε την αγωγή και συνέχισε κανονικά τον αγώνα, τερματίζοντας με τον Mads Ostberg στην όγδοη θέση.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016, 18:09