Λίγη ώρα απέμεινε για την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις. Στο κέντρο της Αθήνας, η οργανωτική επιτροπή του σπουδαίου αυτού αγώνα που επιστρέφει στη χώρα μας έπειτα από 8 χρόνια βάζει τις τελευταίες πινελιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι οδηγοί με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα είναι έτοιμη. Τα ειδικά προστατευτικά έχουν τοποθετηθεί. Αστυνομικοί και διασώστες έχουν πάρει ήδη θέση.

Η μοναδική ειδική διαδρομή με την ονομασία «COSMOTE 5G Athens Stage» θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο. Ουσιαστικά, τα rally cars θα «κυκλώσουν» την πλατεία Συντάγματος και θα περάσουν από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, διανύοντας μια απόσταση 980 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η λεγόμενη «Power Stage», με τα πέντε ταχύτερα πληρώματα να λαμβάνουν έξτρα βαθμούς ανεξάρτητα από το πού τερμάτισαν στον αγώνα. Το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει στις 18:08 και το Parc Fermé θα είναι στην πλατεία Συντάγματος.

Η πλατεία εκκενωθεί και θα ανοίξει εκ νέου για το κοινό μετά την ολοκλήρωση της Υπερειδικής, περίπου στις 20:30. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα παραμείνουν σταθμευμένα στο Σύνταγμα μέχρι το πρωί της Παρασκευής, οπότε θα ξεκινήσουν τον ουσιώδη αγώνα στα βουνά.

Ο χάρτης με τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι οδηγοί του WRC στο Σύνταγμα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρόγραμμα, οι ώρες και οι χάρτες του Ράλι Ακρόπολις

Ράλι Ακρόπολις: Ταχύτερος ο Rovanpera στο λασπωμένο Shakedown

Πρωταθλητής eSports WRC ο Lohan Blanc

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης