Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Έλληνες και ξένοι πρωταγωνιστές που έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομά τους με το φημισμένο Ράλι Ακρόπολις,μιλούν στο κανάλι της COSMOTE και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του αγώνα. 
Τα ειδικά αφιερωματικά επεισόδια θα «ανεβαίνουν» καθημερινά στο YouTube κανάλι της COSMOTE, έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άγνωστες ιστορίες των μεγάλων πρωταγωνιστών του εθνικού μας αγώνα δίνουν μια άλλη γεύση του δύσκολου ράλι μέσα από τα μπάκετ των αγωνιστικών.
Στη νέα πρωτότυπη YouTube σειρά COSMOTE 5G Rally Stories μιλούν η Michèle Mouton, νικήτρια του Ράλι Ακρόπολις, o Ιαβέρης, o Κώστας Στεφανής και ο Malcolm Wilson,

Ο Ιαβέρης στο πέρασμά του ξεσήκωνε τους θεατές με τον εντυπωσιακό τρόπο που οδηγούσε.
Ο Κώστας Στεφανής από τους πλέον έμπειρους συνοδηγούς με πολλούς τερματισμούς στο διεθνή μας αγώνα.
Ο Malcolm Irving Wilson, πρώην βρετανός οδηγός ράλι με μεγάλη ιστορία στο ράλι Ακρόπολις και σήμερα ιδιοκτήτης της ομάδας M-Sport.

Το όνομα της Michèle Mouton έχει  ιδιαίτερη βαρύτητα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. H γαλλίδα οδηγός με συνοδηγό τη Fabrizia Pons και ένα «θηρίο», το Audi Quattro κέρδισαν το 1982 τον αγώνα του ΠΠΡ. Το γυναικείο δίδυμο «γονάτισε» τα ιερά τέρατα των αγώνων και ανέβηκε πρώτο στη ράμπα του τερματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη της γαλλίδας πρώην οδηγού αγώνων που έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του σπορ και σήμερα είναι υπεύθυνη ασφαλείας στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Τέλος θα πρέπει να ξέρετε ότι το απόγευμα της Πέμπτης (9/9/21) η COSMOTE TV θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση την ειδική διαδρομή στο Σύνταγμα. Μια χρονομετρημένη ειδική διαδρομή που γίνεται για πρώτη φορά στα αγωνιστικά χρονικά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης