Ο Γάλλος οδηγός της M-Sport Ford World Rally Team έδειξε με το καλημέρα ποιος είναι το μεγάλο φαβορί και στο εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Sebastien Ogier σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, στέλνοντας το μήνυμα στους επίδοξους διεκδικητές του στέμματος. Οδηγώντας μαεστρικά το Fiesta WRC, πήρε τα ηνία από την αρχή του αγώνα και δεν τα άφησε ποτέ.

Οι αντίπαλοί του, όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Αλσατού, τα έδωσαν όλα για τις άλλες δύο θέσεις του βάθρου. Τελικά, ο Ott Tanak με το Toyota Yaris τερμάτισε δεύτερος και ο Jari-Matti Larvala με το άλλο Yaris συμπλήρωσε το πόντιουμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Kris Meeke με το Citroen C3 WRC, ενώ πέμπτος ήταν ο Thierry Neuville με το Hyundai. Την power stage και τους πέντε επιπλέον βαθμούς κέρδισε ο Βορειοϊρλανδός οδηγός της Citroen, με τους Neuville και Mikkelsen να τον ακολουθούν.

Παρά πολύ καλά τα πήγαν οι Jan Kopecki και Kalle Rovanpera, τερματίζοντας στην 10η και 11η θέση της γενικής κατάταξης με τα Skoda Fabia R5.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης