Βαδίζει στο 36ο έτος της ηλικίας. Έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, αλλά όπως φαίνεται ακόμα δεν σβήσει η δίψα του για πρωταθλητισμό, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στις πίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Valentino Rossi, ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας έπειτα από μια συναρπαστική μονομαχία τον συμπατριώτη του Αndrea Dovizioso. Παρότι εκκίνησε από την 8η θέση, ο VR46 έκανε ένα απίστευτο αγώνα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Andrea Iannone με την δεύτερη Ducati, με τον Marc Marquez να κάνει ένα τραγικό αγώνα και να μένει πέμπτος, πίσω από τον Jorge Lorenzo. Να σημειώσουμε εδώ, πως αυτή ήταν η πρώτη φορά έπειτα από 9 χρόνια, που τρεις Ιταλοί αναβάτες ανέβηκαν στο βάθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Dani Pedrosa, Cal Crutchlow, Bradley Smith, Pol Espargaro και Yonny Hernandez, με τον Maverick Vinales να βαθμολογείται στο ντεμπούτο του, στη μεγάλη κατηγορία. Ο δεύτερος γύρος του MotoGP θα πραγματοποιηθεί στο Austin των ΗΠΑ, την Κυριακή του Πάσχα (12/4).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης