Έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, είναι κάτοχος αμέτρητων ρεκόρ και θεωρείται ζωντανός θρύλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλετών. Ωστόσο, έχει ένα αδύνατο σημείο και αυτό δεν είναι άλλο από τις μικτές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Valentino Rossi δεν έχει καταφέρει να ανέβει ούτε μία φορά στο βάθρο σε flag to flag αγώνα, καθώς είτε αυτός είτε η ομάδα του παίρνουν πάντα τη λανθασμένη απόφαση. Το ίδιο συνέβη και στο χθεσινό GP του Brno, με τον Ιταλό αναβάτη να παραδέχεται ότι σε αυτές τις συνθήκες ποτέ δεν έχει επιλέξει τη σωστή στρατηγική.

«Σε αυτές τις συνθήκες πάντα είναι δύσκολα. Η αλλαγή μοτοσικλέτας σίγουρα δεν είναι το δυνατό μου σημείο. Παραδέχομαι ότι δεν μπορώ να κατανοήσω ακριβώς πότε είναι η σωστή στιγμή να βγω. Φυσικά, δεν έχω και την τύχη με το μέρος του. Αντίθετα, ο Marc ήταν πολύ τυχερός στο Brno, που επέλεξε λανθασμένη γόμα ελαστικών και αναγκάστηκε να μπει νωρίς στα pits» είπε ο VR46 και συνέχισε χαμογελώντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ελπίζω μέχρι να ολοκληρώσω την καριέρα μου να κερδίσω μία φορά σε flag to flag αγώνα. Χωρίς πλάκα τώρα, είναι κρίμα, γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς. Θα μπορούσα να είμαι πρώτος, αλλά, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η τέταρτη θέση είναι καλή. Ο Marc αύξησε τη διαφορά στη βαθμολογία, όμως το πρωτάθλημα είναι ακόμη ανοικτό».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης