Θεωρείται ο επόμενος μεγάλος σταρ του αθλήματος. Οι εμφανίσεις του αποδεικνύουν ότι έχει όλο το πακέτο για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο MotoGP, με τις κορυφαίες ομάδες να προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Στο πρόσφατο GP του Le Mans, ο Maverick Vinales ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο των νικητών στη μεγάλη κατηγορία, με τη Suzuki να το πανηγυρίζει δεόντως αφού είδε έναν αναβάτη της στο podium έπειτα από οκτώ χρόνια. Ο rookie της περσινής χρονιάς έχει καταφέρει σε ελάχιστο διάστημα να κερδίσει το σεβασμό όλων και αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot όνομα στο σπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha δεν κρύβει πως τον θέλει κοντά της από την επόμενη σεζόν για να πλαισιώσει τον Valentino Rossi. Η Suzuki όμως επιθυμεί να συνεχίσουν μαζί, με τη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων να έχει ξεκινήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλων Μέσων, η ιαπωνική ομάδα του προσφέρει 5 εκατ. ευρώ ετησίως και τη δυνατότητα να δουλέψει χωρίς πίεση, να βελτιωθεί και να γίνει πιο ολοκληρωμένος αναβάτης με μια ανταγωνιστική μοτοσικλέτα.

Από τη μεριά της, η Yamaha δίνει σχεδόν τα μισά χρήματα αλλά την καλύτερη μηχανή του grid και την ευκαιρία να μάθει δίπλα στον κορυφαίο VR46. O 21χρονος Ισπανός βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους δύο, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης