Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζεται η ζωή και η καριέρα του Valentino Rossi, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω του διαδικτύου οι fan του Ιταλού αναβάτη και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «The Doctor Series», αποτελείται από πέντε επεισόδια και δημιουργήθηκε από τον χορηγό του VR46, τη Monster Energy. Το πρώτο μέρος ονομάζεται «The Greatest of All-Time», δηλαδή ο καλύτερος όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rossi αποκαλύπτει διάφορες άγνωστες στιγμές από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην κατηγορία 250 κ.εκ. Ο πατέρας του μιλά για τον διάσημο γιο με το απίστευτο πάθος, ο μεγάλος Colin Edwards τον εκθειάζει για την ανταγωνιστικότητα και την ενέργεια που δείχνει έπειτα από 20 χρόνια και σε αυτή την ηλικία, ενώ ο υπεύθυνος του fan club λέει ότι παραμένει προσγειωμένος και φιλικός.

Το επόμενο επεισόδιο έχει τίτλο: «Racing Mugello» και θα το δούμε στα τέλη του μήνα. Ένα ταξίδι στον κόσμο του Rossi, από τη γενέτειρά του Tavullia έως τις καλύτερες πίστες του κόσμου.

Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης