Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Grand Prix της Αραγονίας είχε αρκετές εκπλήξεις στις ελεύθερες δοκιμές, με τους αναβάτες να έχουν πολύ Κυριάρχησαν τα Ducati σε μια πίστα που δεν πηγαίνουν συνήθως καλά!κοντινούς χρόνους. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Pecco Bagnaia να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης στις κατατακτήριες με την εργοστασιακή Ducati. Ο Ιταλός βρήκε στην τελευταία του προσπάθεια έναν πολύ δυνατό ρυθμό και κατάφερε να πάρει την pole position με νέο ρεκόρ πίστας μάλιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εξαιρετική εμφάνιση της Ducati επιβεβαίωσε η δεύτερη θέση του Jack Miller. Ο Αυστραλός ήταν επίσης πολύ δυνατός από την Παρασκευή κιόλας και πλασαρίστηκε στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης. Την τελευταία θέση της πρώτης σειράς συμπλήρωσε ο Fabio Quartararo με την εργοστασιακή Yamaha. Ο Γάλλος έδειξε στην αρχή ότι θα είχε τον πρώτο λόγο στις κατατακτήριες, ωστόσο οι αναβάτες της Ducati του χάλασαν το πάρτι.

Έτοιμος για καλό αποτέλεσμα ο Marc Marquez την Κυριακή στο Aragon.

Εκτός ρυθμού τα KTM, μόλις στην 20ή θέση ο Rins με τη Suzuki!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη σειρά του grid για τον αγώνα της Κυριακής βρέθηκαν οι Marquez (Honda), Martin (Ducati) και Aleix Espargaro (Aprilia), ενώ ο περσινός πρωταθλητής Joan Mir έμεινε με τη Suzuki στην 7η θέση. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Bastianini και Zarco με τον νεαρό Ιταλό να κάνει την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του σε κατατακτήριες φέτος. Ταχύτερη KTM ήταν στη 12η θέση του Brad Binder.

Ο αγώνας του Aragon πραγματοποιείται την Κυριακή στις 15:00.

Αποτελέσματα Κατατακτηρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Αραγονίας: Προβλέψεις για το MotoGP στο Aragon

Απίθανη επιστροφή του Vinales στο MotoGP του Aragon

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης