Ευκαιρία να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά, να σέβεται τους συναθλητές και να καταλάβει ότι το MotoGP δεν είναι παιχνιδάκι έχει ο Jack Miller, σύμφωνα με τον Jorge Lorenzo.

O Ισπανός αναβάτης της Ducati έκανε λόγο για σημάδι από τον Θεό, έπειτα από το τρομακτικό ατύχημα του Αυστραλού στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Le Man, δίνοντας ορισμένες συμβουλές στον νεαρό, με αφορμή και τη μεταξύ τους διαμάχη στη σύσκεψη ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι ο Θεός τού έδωσε μία προειδοποίηση ότι το MotoGP δεν είναι αστείο. Τώρα απομένει να δούμε αν θα αποδεχθεί αυτό το σημάδι ή όχι. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Marquez το 2013. Κατά τη γνώμη μου, ο Miller παίζει με το ρίσκο και δεν έχει συναίσθηση των κινδύνων που υπάρχουν όταν οδηγείς αυτές τις μοτοσικλέτες. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα και αυτός ξέρει τι θα πράξει.

»Στην επιτροπή ασφαλείας, μου έδωσε μία πραγματικά αγενή απάντηση. Βασικά, μου είπε να βάλω την άποψή μου στον κ#@ο μου ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι σωστό να λες κάτι τέτοιο μπροστά σε άλλους αναβάτες και σίγουρα όχι μπροστά σε έναν πρωταθλητή» δήλωσε ο Lorenzo.

Διαβάστε επίσης: Το τρομακτικό ατύχημα του Miller στο Le Mans

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης