Λάβρος κατά της ομάδας και του team-mate του ήταν ο Dani Pedrosa, με τις δηλώσεις του να προκαλούν αναταραχή στις τάξεις της Repsol Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός αναβάτης βρίσκεται στην ιαπωνική ομάδα από το 2001, έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες και τον περασμένο μήνα ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια. Ένας από τους λόγους που η Honda επέκτεινε τη συνεργασία τους, ήταν το γεγονός ότι δεν μιλάει καθόλου, είναι πάντοτε ήρεμος και έχει δεχθεί το ρόλο του Νο2.

Ωστόσο, όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και αυτός δεν μπορεί να ανεχθεί τα πάντα. Ο Pedrosa φαίνεται πως έφτασε στα όρια του βλέποντας τους πάντες να επικεντρώνονται στον Marc Marquez και να στήνουν τη μοτοσικλέτα πάνω στα δικά του μέτρα, λες και δεν υπάρχει άλλος αναβάτης στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης της μοτοσικλέτας δεν είχα κανένα λόγο. Όταν τη δοκίμασα πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο, κατάλαβα ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Οι επιλογές ήταν όλες του Marc. Εγώ δεν είχα γνώμη. Αν μπορούσα θα ακολουθούσα διαφορετική προσέγγιση και άλλο κινητήρα. Αλλά ο Marc είναι αυτός που είναι… Ξεκάθαρα πρέπει να εργαστούμε περισσότερο και να μελετήσουμε τις άλλες ομάδες γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω στον τομέα της εξέλιξης», τόνισε ο Pedrosa.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης