Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως τα παιδιά – αθλητές που διακρίνονται στα αγωνίσματα τους, κερδίζουν κάποια επιπλέον μόρια για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια. Αυτό που δεν ξέρουν ακόμα και όσοι ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι πως και τα παιδιά που συμμετέχουν σε αγώνες καρτ έχουν το δικαίωμα να μοριοδοτούνται προκειμένου να γίνεται πιο εύκολη η εισαγωγή τους σε αυτά.

Το θέμα αυτό απασχολεί πάρα πολλούς γονείς και παιδιά καθώς η Ομοσπονδία αυτοκινήτου είναι αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία θλητισμού, άρα έχει όλα εκεί τα προνόμια που έχουν και τα υπόλοιπα αθλήματα.

Η κα. Φατούρου (δεξιά) θα ανοίξει τα μάτια σήμερα σε πολλούς γονείς αλλά και παιδιά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Κανάλι 1, 90.4
Για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στο κανάλι 1 του Πειραιά (90.4) και στην εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη, η φοροτεχνικός Κορίνα Φατούρου, ο γιος της οποίας (τρέχει με το όνομα Κωνσταντίνους και είναι 14 ετών) διαπρέπει σε αγώνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η κα. Φατούρου θα… ανοίξει τα μάτια σε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς κάτι που ακόμα δεν έχει κάνει ούτε η ίδια η Ομοσπονδία!!!

Επιπλέον θα αναφερθεί και σε άλλα σοβαρά θέματα περί αθλητικού νόμου ενώ θα αναλύσει και το περιβόητο θέμα των 170.000 ευρώ τα οποία η ίδια η Ομοσπονδία έδωσε στο Eurosport για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης