Ο τελευταίος αγώνας για το πρωτάθλημα Crosscar – ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2022 αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα αναμετρηθούν  ρόδα ρόδα ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης για Crosscars και Αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών.

Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, οι πρωταγωνιστές του θεσμού δίνουν το τελευταίο τους ραντεβού της χρονιάς στο Διαδρόμιο  και εκεί θα ολοκληρωθεί και τυπικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ευθύνη διοργάνωσης έχει, για μια ακόμα φορά, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, ενώ αναμένονται εκπλήξεις σε αγωνιστικό αλλά και οργανωτικό επίπεδο. Αύριο (25 Δεκεμβρίου) λήγει η προθεσμία των συμμετοχών οπότε δεν υπάρχει σήμερα ο ακριβής αριθμός των αγωνιζομένων που θα παραταχθούν στην πίστα στο Διαδρόμιο. 

Τα ΕΚΟ Racing Dirt Games «τρέχουν» με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και δοκιμάζουν την τύχη στο Betsson.gr. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ. Όλοι οι αγώνες του θεσμού καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης