Στην πίστα του Sakhir, ένα εντυπωσιακό circuit που βρίσκεται στη μέση της ερήμου, θα πραγματοποιηθεί αυτό το τριήμερο (29-31 Μαρτίου), o δεύτερος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mercedes έρχεται με τον αέρα του φαβορί μετά την επιβλητική νίκη του Bottas στην Αυστραλία. Η γερμανική ομάδα θέλει να κάνει εκ νέου το 1-2 και να πάρει σημαντικό προβάδισμα με το καλημέρα. Από την άλλη, η Ferrari βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση, όχι λόγω του αποτελέσματος στο Albert Park, αλλά κυρίως από την εμφάνιση.

Ο επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto, δήλωσε η ομάδα κατανόησε τα λάθη που έκανε στην Αυστραλία και προέβη στις απαραίτητες διορθώσεις, προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατή. Στη Red Bull, θέλουν να ανέβουν εκ νέου στο βάθρο και αν είναι εφικτό να αποδείξουν ότι έχουν ταχύτερο μονοθέσιο από τη Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Sakhir οι οδηγοί θα έχουν πλέον τρία DRS, καθώς προστέθηκε μία επιπλέον ζώνη μετά την έξοδο της στροφής 3, προκειμένου να αυξηθούν τα προσπεράσματα. Η Pirelli έχει δώσει στις ομάδες τρεις γόμες ελαστικών και πιο συγκεκριμένα τη σκληρή (λευκή C1), τη μεσαία (κίτρινη C2) και τη μαλακή (κόκκινη C3).

FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX 2019
Bahrain International Circuit

Παρασκευή 29 Μαρτίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP1): 13:00 – 14:30 (ΕΡΤ Sports HD – COSMOTE TV)
Ελεύθερες δοκιμές (FP2): 17:00 – 18:30 (ΕΡΤ Sports HD – COSMOTE TV)

Σάββατο 30 Μαρτίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP3): 14:00 – 15:00 (ΕΡΤ Sports HD – COSMOTE TV)
Κατατακτήριες: 17:00 – 18:00 (ΕΡΤ Sports HD – COSMOTE TV)

Κυριακή 31 Μαρτίου
Αγώνας: 18:10 (ΕΡΤ Sports HD – COSMOTE TV)

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης