«Η σεζόν αυτή αναμένεται να μας σπρώξει όλους μας στα όρια». Αυτήν την έκφραση χρησιμοποίησε ο επικεφαλής της Mercedes-AMG F1 για να σχολιάσει την έναρξη της εφετινής χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σεζόν ξεκινά από την Αυστραλία αυτό το τριήμερο (15-17 Μαρτίου). Όλοι, από τους οδηγούς, έως τους μηχανικούς των ομάδων και τους θεατές, ανυπομονούν για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. 

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών, Toto Wolff, γνωρίζει ότι τα πράγματα εφέτος θα είναι πιο δύσκολα από κάθε άλλη φορά. Η Ferrari δείχνει πολύ δυνατή και δεν έχει περιθώρια για άλλη αποτυχία. Ωστόσο, στη Mercedes είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τους τίτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιτέλους ήρθε η ώρα για δράση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το πρωτάθλημα ξεκινά. Πέρυσι δώσαμε τα πάντα για να φθάσουμε στην κορυφή. Εφέτος τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Πιθανότατα θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας αλλά αυτό είναι το συναρπαστικό».

«Σε αυτό το πρωτάθλημα θα επικρατήσει αυτός που μπορεί να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στους νέους κανόνες και στα ελαστικά. Έχουμε αποδείξει ότι γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε όλες τις καταστάσεις. Είμαστε πανέτοιμοι και προσβλέπουμε σε μία θεαματική μάχη», δήλωσε ο Wolff.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης