Του Λουκά Παπαλάμπρου

Έχει το πιο βαρύ επίθετο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κουβαλάει ένα τεράστιο βάρος στην πλάτη του, καθώς γνωρίζει ότι άπαντες θα τον συγκρίνουν με τον θρυλικό πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mick Schumacher είναι αποφασισμένος όμως να πετύχει στη Formula 1. Ο γιος του σπουδαίου Michael θα συμμετάσχει από την επόμενη χρονιά στην κορωνίδα του μηχανοκινήτου με την ομάδα της Haas.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε επίσημα, με τον μικρό Schumi να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο. Ως μέλος της Ferrari Driver Academy, το όνειρό του είναι να τρέξει κάποια στιγμή με τη διασημότερη ομάδα. Η Haas αποτελεί το σκαλί γι΄ αυτό το βήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την αμερικανική ομάδα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του, θα συλλέξει εμπειρίες και θα βελτιωθεί. Αν κριθεί άξιος και ικανός, τότε τον περιμένει μια θέση στη Scuderia.

Αυτή τη στιγμή, ο Mick Schumacher βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Formula 2, έναν αγώνα πριν το τέλος. Είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει το ταλέντο για να πετύχει στο δυσκολότερο σπορ.

Δίπλα του βρίσκεται πάντοτε η Sabine Kehm, πρώην μάνατζερ του πατέρα του και εκπρόσωπος της οικογένειας Schumacher. Η «δαιμόνια» ατζέντης έχει λάβει εντολή από τη μαμά Corinna να καθοδηγεί τον νεαρό, κυρίως όσον αφορά τους εκπροσώπους του Τύπου και τα media.

Στις πρώτες τους δηλώσεις, ο 21 ετών Γερμανός με έδρα την Ελβετία εμφανίστηκε τρισευτυχισμένος.

«Δεν είμαι απλώς χαρούμενος, είμαι άφωνος. Θέλω να ευχαριστήσω τη Haas F1, τη Scuderia Ferrari και τη Ferrari Driver Academy που με εμπιστεύτηκαν. Στέλνω όλη την αγάπη μου στους γονείς μου. Ξέρω ότι τους χρωστάω τα πάντα. Πάντοτε πίστευα ότι μπορώ να πραγματοποιήσω το όνειρο της Formula 1. Επίσης ευχαριστώ όλους τους φίλους που με υποστήριξαν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Θα δώσω τα πάντα και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι με την Haas F1» είπε ο Mick.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media η Formula 1 για να καλωσορίσει τον μικρό Schumacher. Είναι από το 2000, στην αγκαλιά του μπαμπά του, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης