Από τις εγκαταστάσεις του Maranello, η Scuderia Ferrari παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της το νέο μονοθέσιο με κωδική ονομασία SF 16H.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου με το οποίο θα αγωνιστεί η ιταλική ομάδα στο πρωτάθλημα του 2016, έκαναν οι Maurizio Arrivabene, επικεφαλής της Ferrari F1 και οι οδηγοί, Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen.

Η SF16-H έχει πιο δυναμική εικόνα, με το έντονο κόκκινο χρώμα και το λευκό να συνδυάζονται αρμονικά. Το μονοθέσιο έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το περσινό, με τους μηχανικούς να έχουν αναβαθμίσει όλα τα τμήματα, τόσο από αεροδυναμικής πλευράς, όσο και μηχανικής, με το ρύγχος να είναι μικρότερο και το πίσω τμήμα πιο στενό.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της Scuderia είναι να δώσει στους οδηγούς της ένα πιο ισχυρό και γρήγορο μονοθέσιο, ώστε να ανταγωνιστεί τις δύο Mercedes AMG Petronas. O Vettel θα αγωνιστεί με το νούμερο 3 και ο Raikkonen με το 4. Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, ξεκινούν στην πίστα της Βαρκελώνης οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, με το πρώτο Grand Prix να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαρτίου, στη Μελβούρνη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης