Το νέο μονοθέσιο των Hamilton και Bottas

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 09:06
Το νέο μονοθέσιο των Hamilton και Bottas

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ξεκινά τη σεζόν ως το απόλυτο φαβορί. Αυτή είναι που έχει τα ηνία από πλευράς απόδοσης, ταχύτητας και αξιοπιστίας. Έχει κατακτήσει τα πάντα την τελευταία επταετία και, από τους οδηγούς της θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό πως θα κυλήσει η φετινή χρονιά. W12 ονομάζεται το νέο μονοθέσιο

Η Mercedes-AMG F1 Team έχει ετοιμάσει για τους Lewis Hamilton και Valtteri Bottas ένα ακόμη καλύτερο μονοθέσιο, βάζοντας πολύ δύσκολα στους ανταγωνιστές. Η W12 E Peformance αποτελεί τη βελτιωμένη εκδοχή της περσινής W11.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μαύρο, το ασημί, το κόκκινο και το θαλασσί. Λόγω των περιορισμών από την ομοσπονδία, οι αλλαγές στο μονοθέσιο είναι ελάχιστες αλλά ουσιαστικές, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας και κάτοχος του 1/3 των μετοχών, Toto Wolff.

Ο ιθύνων νους των επιτυχιών της Mercedes F1, παραδέχθηκε ότι μετά από τόσα πρωταθλήματα είναι δύσκολο να βρεις προκλήσεις.

Ωστόσο, όλοι μέσα στο team έχουν την ίδια δίψα και το πάθος. Δουλεύουν σκληρά για να συνεχίσουν να είναι στην κορυφή, θέτοντας συνεχώς νέους στόχους.

 

Λόγω των κανονισμών οι αλλαγές στα φετινά μονοθέσια είναι περιορισμένες

Όμορφοι συνδυασμοί χρωμάτων για την W12

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 09:06